Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUĆENI IZVORI

CNN: Obama će imenovati Rona Klaina glavnom osobom za borbu protiv ebole

Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
17.10.2014.
u 16:39

Vijest dolazi nakon što je Obama u četvrtak izrazio mogućnost prihvaćanja ideje da jedna osoba koordinira reakciju cijele države u slučaju epidemije

Američki predsjednik Barack Obama imenovat će Rona Klaina osobom koja će voditi borbu protiv ebole u SAD-u, javlja CNN pozivajući se na neimenovane upućene izvore. Vijest dolazi nakon što je Obama u četvrtak izrazio mogućnost prihvaćanja ideje da jedna osoba koordinira reakciju cijele države u slučaju epidemije.

– Moglo bi imati smisla da imamo jednu osobu kako bismo nakon početnog vala aktivnosti imali redovniji proces da budemo sigurni da nam ništa nije promaklo – rekao je Obama.

Klain je bivši šef ureda potpredsjednika Joea Bidena i njegova prethodnika Ala Gorea, a trenutno obnaša funkciju predsjednika tvrtke Case Holdings i šefa pravnog odjela investicijske grupe Revolution. Nema veliko iskustvo u zdravstvu, no u Bijeloj kući na glasu je kao dobar menadžer, što se smatra ključnom odlikom za ovaj posao.

>> Muškarac koji bez zaštite prati pacijenticu zaraženu ebolom zaintrigirao internet

>> Pacijent sa simptomima sličnim eboli primljen u bolnicu u Prištini

Komentara 1

Avatar Floyd1
Floyd1
16:50 18.10.2014.

Diamanti su krivi za EBOLU, virus se vrlo brzo razmnozava u africkim drzavama koje imaju diamanata. Obama ce poslati vojsku i sve ce biti u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije