Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U BATACLANU

Članovi benda Eagles of Death Metal jedva pobjegli s pozornice

pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
14.11.2015.
u 09:08

Oko ponoći bend je na svojoj Facebook stranici objavio "da još uvijek provjeravaju jesu li svi članovi benda i koncertnog tima na sigurnom".

Među višestrukim terorističkim napadima u Parizu najteža je situacija bila u kazalištu Bataclan. Tamo se održavao koncert američkog rock benda Eagles of Death Metal. Dok je koncert još trajao unutra su upali teroristi naoružani kalašnjikovima i počeli su sijati smrt. 

Strahuje se da je više od stotinu posjetitelja ubijeno, a mnogi su teško ozlijeđeni. Članovi benda jedva su uspjeli pobjeći s pozornice, a tijekom noći još nije bilo sigurno jesu li svi članovi na sigurnom. 

Oko ponoći bend je na svojoj Facebook stranici objavio "da još uvijek provjeravaju jesu li svi članovi benda i koncertnog tima na sigurnom". 

U komentarima su se javili mnogi fanovi benda i dali podršku. Javili su se i neki koji su bili na koncertu kada je izbila pucnjava. 

- Bio sam na koncertu sa suprugom i prijateljima. Imali smo jako puno sreće i uspjeli smo pobjeći van. Nadam se da su svi članovi benda i njihovog tima OK, napisao je Erwan Le Nagard

Javio se čak i jedan Amerikanac, koji je preživio teroristički napad u New Yorku 2001. godine: 

- Kao netko tko je preživio 11. 9. u New Yorku mislim na SVE vas, i članove benda i cijeli Pariz, sve preživjele i žrtve, radnike u kazalištu, djecu, ozlijeđene, spasitelje. Bog bio s vama. Suze nam teku u New Yorku večeras, neviđena je bijes koju osjećamo prema ovim KUKAVIČKIM NAPADAČIMA. PARIZ ĆE SE UZDIGNUTI, napisao je Joe Cawias

Kasnije je supruga bubnjara benda Juliana Dorio za Washington Post izjavila da su svi članovi benda neozlijeđeni i na sigurnom:  

- Julian me nazvao i rekao mi da me voli i da je na sigurnom. Svi koji su bili na pozornici su uspjeli pobjeći. Molimo se za sve koji su se tamo našli", izjavila je Emily Dorio

Objava benda o sigurnosti svojih članova do jutra je skupila preko 189.000 lajkova i 33,680 dijeljenja. 

Jutros je stigla vijest da je U2 otkazao svoj koncert, koji se danas trebao održati u Parizu. Eagles of Death Metal su na rasporedu da nastupe u zagrebačkoj Tvornici kulture 1. prosinca. No, za sada je prerano govoriti o tome kada će nastaviti tekuću turneju. 

Komentara 8

NA
Nadalinaaa
11:44 14.11.2015.

Orlovi smrti su imali zornu prezentaciju svog svjetonazora.

MG
milerazbojnik@gmail.com
12:10 14.11.2015.

kad će europljani i njihove vlasti svatit da je bolje imat policiju i svu vojsku na ulici nego li ovakvo što doživit o tom se tu radi uspavali su ih i sve nas jer se osjećamo sigurnima i lupili s ubijanjem jednom rjećju i opet će ako li nekom iz tih vlsti ne proradi svjećica u glavi i što li fali židovima žive i rade a vojska im na ulici non stop pa zato i imaju najmanje problema a svi ih mrze još više nego li nas tu

Avatar Oluja95
Oluja95
05:04 15.11.2015.

Zato se mi ne bojimo napada, ovdje svaki disko klub drma narodnjake. Ovdje bi se arapi osjecali ko doma :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije