Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno mirovina

Bush ne želi biti skupljač novca za republikance niti će držati govore

bush
REUTERS/PIXSELL
01.02.2011.
u 21:51

Ne želim biti u TV emisijama, davati svoje mišljenje... Mislim da je loše za državu da bivši predsjednik kritizira nasljednika, kaže bivši predsjednik Bush

Bivši američki predsjednik George W. Bush stavio je točku na svoju političku karijeru – obećao je da se više neće pojavljivati čak ni na televiziji. U razgovoru za C-SPAN kazao je i da ne planira prikupljati novac niti držati govore za republikanske kandidate.

– Ne želim javno istupati i baviti se kampanjom kandidata.

Ne želim da me gledaju kao skupljača novca – rekao je Bush. Šezdesetčetverogodišnji bivši predsjednik objasnio je da, “iako je sada na televiziji, inače ne želi biti na TV-u” te da se držao podalje od kamera otkako je otišao iz Bijele kuće.

– Ne želim biti u ovim emisijama, davati svoje mišljenje. Mislim da je loše za državu da bivši predsjednik kritizira nasljednika – dodao je. Bushov prethodnik Bill Clinton bio je aktivan u kampanjama i prikupljanju novca za demokrate.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
21:38 02.02.2011.

Problem je u ...davati \"svoje\" mišljenje...e to je velki problem >:-))

PA
patria
22:00 01.02.2011.

Dakle ipak ima bivših predsjednika koji ne žele biti stalno na televiziji i davati svoje mišljenje o svemu i svačemu.

OB
-obrisani-
10:44 02.02.2011.

Cionisti mu \"lepo\" zahvali i vise nije potreban. Odradio se svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije