Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Proboj sigurnosti'

Bijela kuća opet u blokadi!

Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.05.2014.
u 21:50

Sigurnosna služba je objavila kako su uhvatili dvije osobe koje su nešto pokušale prebaciti preko ograde kompleksa Bijele kuće

Bijela kuća je u blokadi drugi put u posljednja tri dana i to zbog proboja sigurnosti, javlja Yahoo News. Sigurnosna služba je objavila kako su uhvatili dvije osobe koje su nešto pokušale prebaciti preko ograde kompleksa Bijele kuće.

Područje Bijele kuće prije dva dana je bilo blokirano jer je jedan muškarac vozilom prošao prvu kontrolnu točku i pokušao ući u rezidenciju američkog predsjednika.

Incident se dogodio u poslijepodnevnim satima, a vozilo je ušlo u zaštićeno područje prateći kolonu službenih vozila u kojima su se nalazile kćeri Baracka Obame.

>> Slijedio Obamine kćeri pa automobilom pokušao ući u Bijelu kuću

Komentara 6

OD
oltar domovine
21:52 08.05.2014.

Bijela kuća opet u blokadi! sigurno putin i kgb!

GO
goapsi
21:35 09.05.2014.

sami ameri pravi scenario da bi bili malo u centru paznje...

Avatar beliorao
beliorao
16:31 09.05.2014.

Već nekoliko dana mnogi teoretičari zavere tvrde da su američke vlasti uverene u skoru erupciju takozvanog supervulkana ispod čuvenoj Jeloustoun parka i da zbog toga pripremaju plan evakuacije kompletnog stanovništva SAD. Na jednoj južnoafričkoj veb stranici se naime pojavila informacijaija da je američka administracija Afričkom nacionalnom kongresu ponudila deset milijardi dolara godišnje za privremeni smeštaj oko 300 miliona Amerikanaca. Inače, kao druge lokacije za preseljenje spominju se Brazil, Australija i Argentina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije