Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacili glasine

Barack Obama: Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću

Michelle Obama
Foto: Reuters
15.01.2016.
u 11:30

"Postoje tri sigurne stvari u životu: smrt, porezi i činjenica da Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću", rekao je predsjednik

Američki predsjednik Barack Obama rekao je u četvrtak da njegova supruga Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću.

"Postoje tri sigurne stvari u životu: smrt, porezi i činjenica da Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću", rekao je, upitan u Baton Rougeou o eventualnoj kandidaturi svoje supruge.

"Ne, ne i ne", kaže Barack.

Prva dama već je u nekoliko navrata rekla da nema nikakve ambicije za tu zadaću i druge političke funkcije. Upitana prije dvije godine o glasinama o njezinoj kandidaturi u Illinoisu ostavila je vrlo malo mjesta za sumnju.

Međutim, to pitanje se i dalje provlači a hrani ga njezina popularnost i usporedbe s bračnim parom Clinton: nakon dva mandata Billa Clintona (1993-2001), Hillary se ove godine natječe za kandidatkinju demokrata za predsjedničke izbore.

Kada napusti Bijelu kuću 20. siječnja 2017., Barack Obama imat će 55 godina, a Michelle Obama 53.

>> Michelle Obama: Ja predsjednica? Ne, nemam strpljenja

Komentara 2

ST
stojance
17:45 15.01.2016.

samo da ne bude opet neki Klinton..ili neki Bus....a putin je dobar za rusiju

Avatar superhik74
superhik74
21:20 15.01.2016.

Hvala Bogu, jos cu ovoga odtrpiti godinu dana, ali jos kada bi mu i zena usla u trku za Bijelu Kucu to bi bilo malo previse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije