Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.07.2013. u 22:23

To su one izvanredne situacije kada uopće ne slušate novinara, nego se samo molite svevišnjem da nekako izgura do kraja.

Najdramatičnija priča subotnjeg Dnevnika HTV-a odigrala se na samom njegovu kraju. Oka Ričko javila se uživo iz Klovićevih dvora kako bi nas izvijestila o velikom uspjehu izložbe Pabla Picassa koja nas je stajala "samo" devet milijuna kuna. Hrvati su kulturan narod pa neka košta koliko košta, samo da možemo reći da smo "ugostili" velikog Picassa.

Iako bi se dalo raspredati i o tom stavu da kultura nema cijenu kada netko drugi plaća, nije to najzanimljivije što se dogodilo u tim kasnim minutama Dnevnika. Subota je bila vrlo sparna, jedan od onih dana zbog kojih Zagrepčani ljeti bježe iz svog grada. Teško je raditi u takvim uvjetima, ali ipak nismo očekivali da će tropska sparina gotovo potpuno paralizirati kulturnu novinarku.

Bila je blijeda, usporena i nesigurna, a glas joj je bio isprekidan. Svi smo odahnuli kada je javljanje iz Klovićevih dvora privela kraju.

To su one izvanredne situacije kada uopće ne slušate novinara, nego se samo molite svevišnjem da nekako izgura do kraja.

Koliko je Oka Ričko bila blizu klonuća možda se najbolje vidjelo kada je razgovarala s ravnateljicom Klovićevih dvora. Onemoćala novinarka morala je s dvije ruke pridržati mikrofon.

Takvih problema nije imala Zrinka Turalija Kurtak koja se javljala sa zagrebačke Šalate na kojoj se trebao održati humanitarni koncert "Opera pod zvijezdama". Zrinku je jedino brinulo hoće li dosadna kiša pokvariti glazbeni spektakl jer ona, za razliku od kolegice Oke, baš uživa u javljanjima uživo. Možda čak i malo previše.

PLUS HTV je izvijestio o velikom znanstvenom otkriću za koji je najzaslužniji naš čovjek , dr. Igor Štagljar. Nažalost, i on je morao otići u Toronto kako bi imao normalne uvjete za rad.

MINUS Aleksandar Stanković pozvao je zastupnicu Jadranku Kosor u Nedjeljom u dva. Nekako nam se čini da bi napravio bolju emisiju da je ugostio Gorana Radmana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?