Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.02.2011. u 12:00

Taj nesretnik, umjesto da se relaksira sa stotinama tisuća nezaposlenih, “ne može podići glavu od posla” jer ga opsjedaju veliki strani investitori koji žele ulagati u Hrvatsku.

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, izjavila je u Slavonskom Brodu da ljudi “žive sve relaksiranije”, a jedini koji nema sreće uživati u toj silnoj relaksaciji njezin je dopredsjednik za investicije Ivan Domagoj Milošević. Taj nesretnik, umjesto da se relaksira sa stotinama tisuća nezaposlenih, “ne može podići glavu od posla” jer ga opsjedaju veliki strani investitori koji žele ulagati u Hrvatsku. Kada bi se probudio i “podigao glavu”, vidio bi da je sve te investitore samo sanjao. Relax baby, relax.

Milinovićev poučak

Otkaz nije razlog za prijavu na burzu rada


Darko Milinović, potpredsjednik Vlade, misli da se radnici koji dobiju otkaz s otpremninom ne bi trebali prijavljivati na burzu rada jer su “zbrinuti”. Nad ovom se izjavom treba ozbiljno “zabrinuti”!

Jadi mladog Mladena

Barišić Sanaderu služio kao tajnica iako je - poštar


Mladen Barišić, bivši ravnatelj Carinske uprave i najglasniji solist remetinečkog zbora, ne prestaje puniti stranice novina pa sada iz Jutarnjeg doznajemo i zašto je iscrpno svjedočio protiv bivšeg prijatelja Ive Sanadera. Nije to bilo iz nekih posebno plemenitih pobuda, već je razlog mnogo prozaičniji – izdaja! Barišić je, kako sam priznaje, osjećao da Sanaderu “služi samo kao tajnica”, iako je “zapravo bio poštar”. Posebno mu je smetalo što bivši premijer “nije imao razumijevanja dok je Barišić bio teško bolestan”, a kada mu se nakon ostavke prestao javljati na telefon, shvatio je da je izdan. Ostavljen od svog bivšeg prijatelja, Barišić se oslonio na svoje poštarske vještine i tajne koje je čuvao kao tajnica pa sada imamo iz dana u dan što čitati.

Komentara 14

SI
silvano
17:58 19.02.2011.

Gdje je orkestar? Titanic je imao glazbu u živo dok je tonuo.

ME
Merlin
18:01 19.02.2011.

edi odlično piše, i često je i duhovit, ali njegovi us tekstovi več zapravo komentari, uglavnom uvijek na mjestu, i kao takvi ne zahtijevaju dodatne komentare. Jer, uvijek SVE JASNO ko dan.

Avatar puky
puky
17:30 19.02.2011.

... ovom ediju nitko ne komentira umotvorine ... vjerojatno jer su na razini niskog intelektualnog intenziteta, blijede kopije jednako loših komentara ništa boljih komentatora-šaljivdžija ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?