Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.05.2012. u 12:00

Nevolja je što Adlešiču staž u CO-u teče od 2006. pa ga nema dovoljno, minimalno 10 godina provedenih u istoj firmi

Staško Adlešič, član uprave Tehničkih pregleda, tvrtke kćeri Croatije osiguranja, prijavljen je da je sam sebi isplatio jubilarnu nagradu za dugogodišnji rad u CO-u. Nevolja je što Adlešiču staž u CO-u teče od 2006. pa ga nema dovoljno, minimalno 10 godina provedenih u istoj firmi. Zlobnici bi mogli reći da on uopće nema staža u CO-u pozivajući se na izjavu Đurđe Adlešič koja je u vrijeme političke moći, odgovarajući na optužbe za uhljebljenje supruga, tvrdila da on uopće ne radi u Croatiji osiguranju.

Jedina ispunjena želja

Skidaju se portreti Jadranke Kosor sa zidova

Jadranka Kosor, bivša predsjednica HDZ-a, nedavno je izjavila da joj je jedina pogreška što je u sve stranačke prostorije postavila svoje slike. Pogreška je ispravljena, slike su joj ekspresno skinute.

General bez vojske


Šeksu važnije hladno pivo od drugog kruga izbora

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, loše je podnio neuspjeh na izbornom saboru HDZ-a. Dok je nakon prvog kruga zlovoljno naručivao malo pivo, Drago Krpina pokušavao ga je nagovoriti da zove izaslanike kako bi u drugom krugu dali podršku onome koga odluče podržati, ali mu je Šeks bezvoljno odgovorio da ako mora trčati za vojskom, što će mu onda takva vojska. U trenu mu je hladni Staropramen postao važniji od sudbine stranke.

Prkosni don Ivan

Misa pod golom žaruljom uz kavu i kolače

Ivan Grubišić, nezavisni saborski zastupnik i svećenik u miru, nastavlja služiti mise iako mu je to nadbiskup Marin Barišić zabranio zbog političke aktivnosti. Kada već ne smije u crkvi, don Grubišić je odlučio misu slaviti u privatnoj kući, praktično u svom domu u Kučinama. Novinarka Slobodne pratila je to neobično bogoslužje u skromnoj rohbau prostoriji dok je sunce probijalo kroz PVC okna, a sa stropa na okupljene nije gledala freska nego žarulja na goloj žici. Sadržajno se misa nije razlikovala od uobičajenih obreda, osim što su vjernici na kraju dobili kavu i kolače. A don Ivan će opet dobiti od biskupa po prstima.

Komentara 3

VE
vero
14:04 22.05.2012.

Bravo don Ivane. Vi ste svećenik u miru, znači umirovljenik i neka vas ostave na miru. Mir i Dobro rekao bi sv. Franjo

TO
tockica
14:57 22.05.2012.

Ivanu Grubišiću Crkva može zabraniti ovo i ono, ovisno o njihovim zakonima. Ono što Crkva NE može zabraniti jest , da ga mnogi od nas vole i poštuju.

CH
Chisinau
16:12 22.05.2012.

Držao sam do ove liberalke ali kadsam čuo gdje je i kako završila studij sve mi je bilo jasno.Nije nikakvo čudo da se je HSLS, nekoć druga stranka po snazi sada skoro raspala.U raspadu ima puno njenog doprinosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?