Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.04.2012. u 12:00

Novi ministar prometa i infrastrukture u samo jednom danu imenovan je na čak 13 različitih funkcija

Siniša Hajdaš Dončić, novi ministar prometa i infrastrukture, u samo jednom danu imenovan je na čak 13 različitih funkcija koje zbog ograničenog prostora uopće ne možemo nabrojiti. Novi ministar u nastupnim intervjuima najavljuje da će zasukati rukave, ali ako doista misli ozbiljno voditi svoje golemo ministarstvo i aktivno sudjelovati u radu ostalih tijela u koja je imenovan morat će se multiplicirati. A može i priznati da ministar nije superman pa se zahvaliti na bar polovici funkcija koje je dobio.

Tomislav Jakić radi punom parom i u 70. godini

Tomislav Jakić, desna ruka bivšeg predsjednika, osim što podržava Mesića, podržava i Linićeve najave da treba raditi i nakon 65. godine. Evo – Jakić je u 70. i radi punom parom u Mesićevu uredu.

Kerumova plaća 
300 kuna veća 
od Bandićeve

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, predložio je zbog poluprazne zagrebačke blagajne smanjenje plaća u gradskoj upravi od pet posto. Ako se prijedlog prihvati, Bandićeva će plaća biti umanjena na 18.700 kuna mjesečno, što je i dalje mnogo, ali – manje od plaće splitskog gradonačelnika. Željko Kerum sebi je odredio plaću od 19.000 kuna, najveću od svih hrvatskih gradonačelnika. Da ipak po nečemu Split bude prvi u Hrvatskoj.

Čaldarević i Banac odbili dati izjavu 
o Jovanoviću

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, uspio je zbuniti inače rječite profesore, Ognjena Čaldarevića, koji svakog petka govori o raznima temama na HRT-u, i Ivu Banca, čija elokvencija nikad nije bila upitna neovisno o čemu govori. Poznati intelektualci odbili su dati izjavu na novinarski upit kako komentiraju Jovanovićev prijedlog da (i) profesori ubuduće odlaze u mirovinu sa 65 godina. Profesori su ušutjeli jer i sami imaju 65 godina, što je u hrvatskoj znanosti postao hendikep. U ovoj zemlji poslije 65. godine moramo plaćati samo političare, uključujući i one bivše koji uvijek imaju nešto reći.

Komentara 12

OS
osica
12:56 25.04.2012.

\"mnogo riskira taj naš super - ministar\" - jedinstven je nosi i ženino prezime hoće li imati vremena za obitelj i ženu.\"?

LI
lidija
13:46 25.04.2012.

ovaj Dončić izgleda sposoban čovjek,jedan rukav je sigurno zasuko

MA
Maniac
12:39 25.04.2012.

U čemu je problem ? Imaju pravo i neka idu u penziju da se zaposle mladji, a oni kad su tako nezamjenjivi neka volontiraju ! Da napokon dadu nesto ovoj drzavi koju su unistili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?