Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.02.2013. u 12:00

Upitan zašto je Hrvatska zatvorena za uspješne Hrvate u inozemstvu Šuker je, piše Slobodna, ustvrdio da se “intelektualci poput Ivana Đikića i Davora Pavune nisu spremni nositi s konkurencijom na hrvatskoj sceni”

Krupni lola posjetio Njemačku

Ivan Šuker, saborski zastupnik HDZ-a, za vikend je podizao moral stranačkom ogranku u Frankfurtu pričama o lijepoj budućnosti koja nas čeka kada se Karamarko dokopa vlasti. Upitan zašto je Hrvatska zatvorena za uspješne Hrvate u inozemstvu Šuker je, piše Slobodna, ustvrdio da se “intelektualci poput Ivana Đikića i Davora Pavune nisu spremni nositi s konkurencijom na hrvatskoj sceni”. Štoviše, bivši ministar misli da je Hrvatskoj važniji “sitni seoski lola ili zanatlija od nekog Đikića”. Povratak tuđmanizmu očito znači i povratak na Milasov cjenik: kila mozga – dvije marke.

Pinka remetinka

Lažno prikazali da Zagorec jede 2 kile kruha dnevno

Vladimir Zagorec, bivši general, tijekom izdržavanja kazne u Remetincu mogao je postati najdeblji zatvorenik u povijesti, otkrila je istraga koja se provodi zbog sumnje u malverzacije u tom zatvoru, piše Jutarnji. Policija je otkrila da je za potrebe Zagorca koji ima zdravstvenih teškoća zatvor godišnje naručivao i plaćao 800 kilograma specijalnog kruha pa ispada da je svakodnevno bivši general jeo četiri pinke posebnog kruha. Istraga je utvrdila da je fizički nemoguće da jedan čovjek u godinu dana pojede 800 kila kruha te da je Zagorec samo iskorišten kao paravan za malverzacije u zatvoru. Na grobljima kradu zube, u zatvoru kradu kruh, što je sljedeće?

Olabavili kriteriji

Favorit saborskog odbora u sukobu 
sa zakonom

Ivana Goranić, ravnateljica Pravosudne akademije i kandidatkinja za novu pučku pravobraniteljicu, favorit je saborskog Odbora za Ustav koji ocjenjuje da je ona najbolja od 12 kandidata. Jutarnji list pritom upozorava da je riječ o osobi koja je protuzakonito dvije i pol godine primala plaću od 28.000 kn bruto, a to stoji u inspekcijskom nalazu Ministarstva pravosuđa iz rujna prošle godine. Ne znamo jesu li u saborskom odboru ocijenili da je to presitan prekršaj ili su ostali kandidati – još gori.

Učlani se 1, zbrinu se 3

Vrbošić prepoznao program pogodnosti za nove članove

Josip Vrbošić, predsjednik Gradskog vijeća Osijeka prozvan zbog nepotizma jer je prešao u HDSSB i zbrinuo tri člana obitelji, odgovara da je “odmah prepoznao program HDSSB-a”. Posebno program pogodnosti za nove članove.

Komentara 2

VU
vulgaris
21:46 12.02.2013.

@ Mlatimudan Da! Pokojni Milas je to pitanje postavio našim sabornicima, a mediji su ga zbog toga ismijali i pogrešno citirali. Danas vidimo da nije bio pravu jer njihov mozak ne vrijedi ni te pišljive dvije marke.....

ML
Mlatimudan
17:08 12.02.2013.

Jurkoviću, nisi slušao, a da si novinar ili bar neka vrsta intelektualca, znao bi da moraš točno citirati izvor. Dakle, da ponovimo gradivo: kila telećeg mozga pet maraka, kila kravljeg dvije marke. Nagradno pitanje Jurkoviću: koliko vrijedi tvoj mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?