Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.08.2011. u 12:00

Robert A. Bradtke i James Foley, bivši i aktualni američki veleposlanik, godinama su u Washington slali informacije koje su prikupili o našim političarima, ali i estradnim pjevačima, pa čak i o seoskim vjenčanjima i domaćoj rakiji

Robert A. Bradtke i James Foley, bivši i aktualni američki veleposlanik, godinama su u Washington slali informacije koje su prikupili o našim političarima, ali i estradnim pjevačima, pa čak i o seoskim vjenčanjima i domaćoj rakiji. Moram priznati da sam šokiran njihovim zapažanjima. Foley je tako lani napisao da je tadašnji ministar financija Ivan Šuker „toliko fokusiran na deficit i zaduživanje da uopće nema viziju (ili možda ne razumije) kako stvoriti preduvjete za gospodarski rast“. Što, Šuker da nema viziju? Go home!

Kad ministar časti

Akcijske cijena nagrada su za kršenje zakona

Ministar Branko Bačić iznio je prve procjene prema kojima će se bespravno izgrađena kuća u Kozari boku moći legalizirati za 2800 kuna. Akcijske cijene kao nagrada za kršenje zakona. Pošteno!

Klasa optimist

Peveci opet kreću u biznis, s pijetlom raširenih krila

Zdravko i Višnja Pevec ponovno kreću u biznis. Na ruševinama propalog carstva, čije je širenje započelo iz garaže u Bjelovaru, optimistični supružnici danas žele izgraditi novo. Umjesto iz bjelovarske garaže, sada startaju iz zadarske kuće. A redizajnirali su i logo. Doduše, opet je riječ o pijetlu, ali sada raširenih krila. Uspjeh je zajamčen.

Komentara 8

PB
predrag borna
09:08 28.08.2011.

Amerikanci su sve točno opisali i zato im se nema što zamjeriti....

OB
-obrisani-
11:39 28.08.2011.

drug - u usporedi sa astronomskim američkim dugom, kojemu je broj nula vjerojatno oko 15 - ne mogu to niti napisati, šuki se spravom smije rvackom \"dugu\"

DR
drug
12:34 27.08.2011.

I jos je se poslje svakog zaduzivanja kao sizofrenicar smijao... 50- milijardi dug.. Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?