Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.06.2011. u 12:00

Orie čak pjeva u zboru Tribunalski trubaduri s drugim sucima, tužiteljima i odvjetnicima. Alaburić je bila na njihovom koncertu kada su pjevali i pjesmu “Kad si bila mala Mare”

Vesna Alaburić, odvjetnica generala Petkovića, komentirala je za Jutarnji list razgovor haaškog suca Alphonsa Orieja s agencijom Sense u kojem se sudac koji je osudio Gotovinu i Markača pohvalio kako je veliki zaljubljenik u glazbu. Orie čak pjeva u zboru Tribunalski trubaduri s drugim sucima, tužiteljima i odvjetnicima. Alaburić je bila na njihovom koncertu kada su pjevali i pjesmu “Kad si bila mala Mare” što je, kaže, zvučalo kao da mačku deru kožu. Ujutro ti odere kaznu, a navečer – para uši.

Sanader kao inspiracija

Ratko Maček piše knjigu o svom bivšem šefu

Ratko Maček, bivši glasnogovornik Vlade, ipak će svjedočiti. Upravo piše knjigu “Svjedok moći”, inspiriranu stvarnim događajima kojima je svjedočio radom u prvom premijerskom mandatu Ive Sanadera.

Bezobrazno izvrstan

Pravio se pametan u zemlji znanja


Karlo Lugomer, maturant iz Zagreba, kažnjen je oduzimanjem bodova na državnom natjecanju iz povijesti jer je riješio test u cijelosti pa i odgovorio više od traženog. Povjerenstvu je smetalo što Lugomer uz točan odgovor dopisuje dodatne podatke na margine testa. Kada se Lugomer, inače osmerostruki pobjednik državnih natjecanja, požalio, zaprijetili su mu oduzimanjem prošlih titula. Ne valja se praviti pametan u zemlji znanja.

Vodnjanska inkvizicija

Župnik bi bosonoge turiste kaznio s dvadeset eura

Marijan Jelenić, vodnjanski župnik, nakon što se proslavio izbacivanjem šest tisuća posjetitelja iz mjesne crkve zbog ležernog odijevanja, nastavlja promicati svoje modno ćudoređe. Smeta mu i inicijativa turističke zajednice koja prodaje gostima majice i marame s kojima mogu ući u crkvu: zamjera im što na njih otiskuju sakralne motive. Nije sporno što župnik propisuje kako turisti smiju biti odjeveni za ulazak u crkvu, već što je uvjeren da je i “svako javno mjesto”, cijeli grad “svetinja” pa bi gole do pasa kažnjavao sa 500 eura, a bosonoge sa 20 eura. Dobro je dok se ne zauzme za javno bičevanje turistica u minicama.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:15 09.06.2011.

naslov je trebao biti : Sudac Alphons Orie pjeva kako mu britanski masoni dirigiraju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?