Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARIKADE

Strojevi zatočili mušterije u frizerskom salonu

01.01.2009.
u 16:48

KARLOVAC – Vlasnica frizerskog salona u Ulici dr. Vladka Mačeka Vesna Mejašić posljednje je radne trenutke 2008. godine provela onemogućena da obavlja svoj posao. Štoviše, nije nastradala samo ona, već su dvije mušterije, poslije izrađene frizure za predstojeću novogodišnju proslavu, umalo ostale zatočene u frizerskom salonu. Naime, stroj Centrogradnje koja obavlja radove u Mačekovoj ulici bio je smješten uz sam zid.

– Nemam baš ništa protiv radova na cesti. Ali, radnici su započeli izradu kanalizacije do zgrade i strojno su uklanjali materijal s nogostupa i tako blokirali ulaz i izlaz iz moga salona, što doista nije u redu – ističe Vesna Mejašić.

Vlasnica salona ih je zamolila da odmaknu stroj, kako bi stranke mogle do salona i potom i van iz njega, kada frizerke obave posao.

– Za nas je ovih dana najviše posla. Moram platiti i PDV i porez. Ja i moje radnice od toga živimo – rekla je Vesna Mejašić.

Radnici Centrogradnje planiraju sagraditi priključnu kanalizaciju do zgrade za najviše tri dana, doznajemo od voditelja radilišta inž. Alena Banaya, na kojem se mijenjaju kanalizacijske cijevi iz daleke 1933. godine. Treba strpljivosti i vlasnici salona, ali i radnicima Centrogradnje, jer takve situacije u gradu kod zamjene kolektora kanalizacije nisu rijetkost. (V. F.)


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?