Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.03.2013. u 09:04

No prvi je radni dan u tjednu ipak bio, kako su to opisali hažeovci, vidljivo uhodaniji.

Glavni kolodvor zatvoren je zbog radova. I to na deset dana. Mediji su to tjednima i tjednima najavljivali, a i građanima su podijeljene tisuće i tisuće letaka s prometnim informacijama za vrijeme posebne regulacije koja će trajati do 11. ožujka.

Prvi je dan radova u subotu prošao kaotično zbog zbunjenih radnika HŽ-a i uzrujanih putnika koji su bili preusmjereni na Maksimir i Zapadni kolodvor. No prvi je radni dan u tjednu ipak bio, kako su to opisali hažeovci, vidljivo uhodaniji. Na Zapadnom se kolodvoru jučer ujutro s prvim vlakovima očekivala strka, frka, kaos... No naišli smo na tek nekoliko žalopojki zbog izgubljenog dragocjenog vremena. Ostali su funkcionirali po shemi izlazak iz vlaka, koračanje do tramvaja i ‘laganini’ do odredišta. Čini se da je većina građana ipak spremno dočekala privremeni vozni red. A nekima nije teško sjela i pokoja izgubljena minuta koju su vjerojatno radije potratili u vlaku naslonjeni na prozor, razmišljajući o svakodnevnim brigama, prije dolaska na radno mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?