Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE GA ISCRPLJUJE

Torres: Bojim se za karijeru ostanem li u Premiershipu

Fernando Torres
AFP
25.04.2010.
u 11:57

Španjolski napadač Liverpoola Fernando Torres (26) izjavom danom u ekskluzivnom razgovoru za News of the World dao je naslutiti da bi rado promijenio ligu.

- Premierliga ja superjako natjecanje kojem sam se oduvijek divio, kao i igračima koji u njoj igraju – rekao je trenutačno ozlijeđeni Torres, koji se dao fotografirati sa štakama u barcelonskoj klinici u kojoj je operirao menisk desnog koljena.

- Završio sam svoju treću sezonu u Premiershipu te sam stoga i dalje zadivljen kad vidim da igrači poput Rooneyja, Gerrarda ili Lamparda i dalje igraju na tako visokoj razini, u impresivnom ritmu utakmica, jer Premierliga doista iscrpljuje i lomi nogometaša.

- Jednostavno ne mogu zamisliti stanje u kojem bih mogao biti u sljedećih pet ili šest godina nastavim li karijeru u Engleskoj. Vrlo jednostavno u tom bi mi se slučaju moglo dogoditi da imam problema sa zdravljem jednom kad završim karijeru. Fizička razina u Engleskoj jednostavno je superiorna svim ostalim ligama – zaključio je španjolski centarfor, strijelac 18 prvenstvenih golova ove sezone u samo 22 nastupa, koji više neće igrati ove sezone u Premiershipu, ali se sprema nastupiti za Španjolsku na Svjetskom prvenstvu.

Još je jednom Torres iskazao i vlastitu zahvalnost treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu, kojeg bi navijači i mediji rado vidjeli u nekom drugom klubu.

- Da u Liverpoolu nije bilo Rafe, ja nikad ne bih došao. Taj me čovjek naučio jako puno i doveo me do stanja da mogu igrati daleko iznad mogućnosti koje sam mislio da imam. U Atleticu su mi treneri svašta dopuštali, Ovdje mi Rafa ništa nije tolerirao, zahtijevao je od mene sve što je i od drugih, pa čak i više od toga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije