Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACIO FRUSTRACIJE

Özil iz Londona poručio: Konačno neki trener vjeruje u mene!

Mesut Ozil kopacke (1)
soccer.altweet.com
03.09.2013.
u 13:47

– U razgovoru s menadžerom Arseneom Wengerom shvatio sam što mi je nedostajalo dosad – potpuno povjerenje u mene – rekao je Özil za Arsenalovu stranicu

Unatoč rekordnom transferu Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid, onaj Özilov iz Reala u Arsenal spektakularnije je odjeknuo u sportskoj javnosti. O takvom raspletu događaja malo se govorilo cijelog ljeta pa je posao posljednjeg dana prijelaznog roka bio veliko iznenađenje.

Özilov transfer bio je zanimljiviji i navijačima koji su o njemu "tvitali" više od milijun puta dok su Balea spomenuli tek oko 300 tisuća puta. Po dolasku na Emirates, Özil je predstavljen i odmah se "lecnuo" na bivše trenere, Mourinha i Ancelottija.

– Veselim se budućnosti u Arsenalu. U razgovoru s menadžerom Arseneom Wengerom shvatio sam što mi je nedostajalo dosad – potpuno povjerenje u mene. Znat ću to vratiti klubu i navijačima. Želim pomoći Arsenalu da konačno osvoji trofej – rekao je njemački reprezentativac koji je potpisao na pet godina. Očito je bio nezadovoljan statusom u Realu, gdje je poziciju dijelio s Lukom Modrićem.

A navijači su sigurno zadovoljni jer je Wenger konačno odlučio odriješiti kesu. Francuz je inače škrt što se kupnje tiče pa je Özilov transfer, vrijedan 50 milijuna eura, najskuplji u njegovoj eri, ali i u klupskoj povijesti.

– Mesut je sjajan igrač koji je kvalitetu dokazao i na klupskoj i na reprezentativnoj razini. Pratili smo ga duže vrijeme i shvatili da ima sve atribute koje tražim od igrača. Bit će sjajan dodatak našoj mladoj ekipi i jedva čekamo da nam se priključi nakon obveza u reprezentaciji – komentirao je Wenger.

>> Gotov je ljetni prijelazni rok: Özil u Arsenalu, Moses u Liverpoolu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije