Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je pojačanje

Chelsea ima aduta, ali pokraj terena: Lijepu liječnicu Evu Carneiro

Eva Carneiro (1)
Foto: VL
1/4
23.02.2012.
u 15:56

Početkom ove sezone u prvu momčad Chelsea došla je lijepa liječnica Eva Carneiro. Iako momčad Andréa Villas-Boasa ove sezone igra vrlo promjenljivo, možda je ona razlog što navijači još uvijek dolaze na Stamford Bridge.

Mnogi su je nedavno zamijenili za model Elisku Kovarovu, pa je sada dobila još veću pažnju. Eva Carneiro je u Chelsea došla 2009. godine, a prije toga radila je u ženskoj nogometnoj reprezentaciji te je pomagala u pripremama britanskih atletičara uoči Olimpijskih igri u Pekingu.

Ključne riječi

Komentara 5

OD
otac_domovine
16:38 23.02.2012.

Zamolio bih piskarala koja prepisuju članke iz engleskih tabloida da uzmu u kontekst prilike u pojedinoj zemlji. Ovaj članak je u Hrvatskoj skroz besmislen jer je ovo žena prosječnog izgleda. Naravno u engleskoj možda i jest među zgodnijima, ali ne vidim smisao prepisivanja ovog članka kod nas jer ovakvih ima na desetine tisuća.

KL
klubuhb1
14:19 24.02.2012.

Jbte pa to je valjda zadnje kaj se očekivalo od tekstopisaca.

VI
ViP1612
18:21 23.02.2012.

ja bih stalno bio ozlijeđen!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije