Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNICA LIGE PRVAKA

Borussijini navijači dva dana čekali u redu za ulaznice

'Supporters of Borussia Dortmund queue for tickets at a ticket agency of Borussia Dortmund in Dortmund April 16, 2013. More than 1,000 supporters of Borussia Dortmund spent the night to stand in line
Reuters/Pixsell
16.04.2013.
u 18:50

Borussia prosječno ima 80.000 gledatelja po utakmici i u Europi je odmah iza Barcelone

Borussijini navijači kampirali su i dva dana čekali u redu ispred stadiona Westfalen u Dortmundu kako bi kupili ulaznicu za polufinalni susret Lige prvaka s madridskim Realom. Iako se ne zna koliko je ulaznica pušteno u slobodnu prodaju, a svaki je navijač mogao kupiti samo dvije, mnogi su na kraju ostali bez vrijednog papirića. Borussia prosječno ima 80.000 gledatelja po utakmici i u Europi je odmah iza Barce. Za europska natjecanja broj gledatelja reduciran je na 65.000 jer Uefa ne dopušta stajaća mjesta. Borussia i Real prvu utakmicu igraju 24. travnja, a uzvrat je 30. travnja u Madridu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije