Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Borussia (D) kaznila navijače jer su vrijeđali homoseksualce

borussia dortmund
NPH/Pixsell
02.04.2012.
u 18:56

Borussia Dortmund, vodeća momčad njemačke Bundeslige, kaznila je svoje navijače jer su na utakmici protiv Werdera 17. ožujka izvjesili transparent s porukom kojom su vrijeđali homoseksualce

Klub i vođe navijača zajednički su identificirali krivce koji su dobili kaznu trogodišnje zabrane dolaska na Signal Iduna Park. Zanimljivo je da su tijekom utakmice drugi navijači prisilili su one koji su donijeli transparent da ga skinu. Vođe navijača ispričale su se za taj izgred.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije