Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.03.2010. u 21:35

Neobično je tek što će ih objavljivati u listu koji je ne tako davno nazvao – smećem.

Mesić, zabrinut zbog rjeđeg pojavljivanja u medijima, odlučio se naciji ubuduće obraćati kolumnama. Neobično je tek što će ih objavljivati u listu koji je ne tako davno nazvao – smećem.

Krapinski župnik Šestak blagoslovio Muzej evolucije


Tomica Šestak, krapinski župnik, nije odolio sirenskom pozivu vlasti da pred brojnim uzvanicima blagoslovi novi grandiozni muzej u svom gradu. Činjenica da je pritom riječ o Muzeju evolucije u kojem je rekonstruiran život od Velikog praska do krapinskog neandertalca očito ni njemu ni domaćinu nije ni najmanje zasmetala. Župnik Tomica Šestak tako je u društvu premijerke Jadranke Kosor s nekoliko kapi svete vodice s lakoćom premostio golemi jaz između Darwinove teorije evolucije i Božjeg kreacionizma.

Nema vozačku 
pa traži auto
sa šoferom

Božica Šolić, saborska zastupnica HDZ-a, priznala je da nakon sjednica Sabora za vožnju do kuće u Kupinečkom Kraljevcu traži službeni automobil i vozača jer, eto, nema vozačku dozvolu. Pored prvilegija koji uključuju i besplatan prijevoz svim sredstvima javnog prijevoza, zastupnica Šolić traži i dobiva i onaj na koji nema zakonsko pravo. Pritom, upozorava zastupnik Lesar, ona nije jedina, ali je prva koja je novinarima priznala.

Povlaštene karte 
za leteći cirkus Miomira Žužula

Miomir Žužul, predsjednik NO-a Croatia Airlinesa, gdje je ovih dana jedva izbjegnut štrajk osoblja, našao se na udaru pilota koji su se požalili

Komentara 23

OB
-obrisani-
05:08 02.03.2010.

nije daleko od istine sa svojom izjavom bio gospodin Mesić,,,ipak na kraju novine završe u smeću zar to ne kužite?

PR
prečko
17:52 02.03.2010.

smeću je mjesto u smeću!

OB
-obrisani-
17:39 02.03.2010.

Mesić. ko je to ha ha haaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?