Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.02.2011. u 12:00

Kutle slobodno šeće Hercegovinom i daje intervjue jer Županijski sud u Zagrebu “ne zna” njegovu adresu u BiH

Ante Kulušić, član Predsjedništva HDZ-a, naglo je postao medijski zanimljiv kada je izabran za dopredsjednika “Štimčeva HNS-a”. Komentatori su zaključili da će Kulušić, šef šibensko-kninskog HDZ-a i čovjek od posebnog utjecaja kod Jadranke Kosor, sada pogurati Štimca kod premijerke. Slobodna Dalmacija otkriva i kako je “Kula” stekao premijerkine simpatije – kad joj je za šetnje u Šibeniku pogled zapeo za cipele u izlogu, Kulušić je hitro ušao u dućan, ispeglao karticu i darovao ih predsjednici Vlade.

Višednevni red

Sindikalni se čelnici sastancima bore protiv krize

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, sastala se s čelnicima pet sindikalnih središnjica i dogovorila da se idući tjedan sastanu još četiri puta. Zašto samo četiri puta kad ima pet radnih dana?

Doskočio krizi

Poduzetnik Kerum prodaje teren gradonačelniku Kerumu

Željko Kerum, splitski poduzetnik, odlučio je doskočiti krizi tako što će prodati neke od svojih nekretnina. Kako je teško pronaći dobrog kupca, posebno ako je parcela mala (347 četvornih metara) i naslonjena na nedovršeni Kerumov hotel, naš je poduzetnik odlučio zemljište prodati Gradu Splitu za milijun kuna. Kako igrom slučaja Grad Split predstavlja Željko Kerum, proizlazi da će teren prodati sam sebi, ali na račun građana.

Hercegovina bb

Svi osim Županijskog 
suda znaju 
Kutlinu adresu

Miroslav Kutle, poznati tajkun, i dalje se nalazi na slobodi u BiH, premda Hrvatska ima pravnu podlogu da od susjedne države traži da ga uhiti i pošalje na odsluženje kazne od dvije godine i osam mjeseci, piše Novi list. Kutle slobodno šeće Hercegovinom i daje intervjue jer Županijski sud u Zagrebu “ne zna” njegovu adresu u BiH, što je krajnje komično objašnjenje. Kutlinu adresu u BiH nisu morali tražiti od novinara jer su s njom ionako upoznati Interpol, MUP, Ministarstvo pravosuđa i Općinski sud u Zagrebu, a dobili su je od samog Kutle kada je prijavio prebivalište u BiH. I ne, Kutlina adresa nije Hercegovina bb.

Komentara 8

BZ
Branko Zajec
16:00 24.02.2011.

Doista smo spremni za EU. Ova sramota sa Kutlom, nastavlja se već mjesecima, a nitko ništa ne poduzima. O potrkušcima oko premijerke, suvišno je trošiti riječi. Malo pitanje ; nije li i taj poklon cipela određeni vid korupcije ???

SA
saad
00:04 25.02.2011.

Ciju karticu je opeglao,je li svoju?

VI
vidimškoj
14:45 24.02.2011.

iskompleksirani i malo priglupi članovi kradezea se moraju na druge načine dokazivat svojim vladarima kad ne mogu sa pameću.Neki peglaju kartice,neki račune a neki i u bazen upadnu. Dobro je za narodne mase da jovanka nije zastala pored mercedesovog salona i nedaj bože da se i zagledala jer bi šibenčani bili i kruva gladni. Sindikalci su po običaju jovankina liva ruka i ona se sa njima igra na kukalo kako mi u Dalmaciji kažemo.Sada su joj branitelji okrenili leđa pa se tješi sindikalcima jer ona misli da ima moć a za narod je najporaznije kada ona misli da zna mislit. Opet govorim da rico nije lud.Sve ostaje u obitelji,pa zaboga,ne može Split imat i zemlju i pare.... Eh šta bi Kutle tako šeta do 90. po Austriji,Njemačkoj ili Italiji.Bi kako da ne. Lako mu je sada kad su sudovi i suci sa debljim računima od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?