Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.04.2010. u 21:07

Ferrari će ponovno juriti Splitom, hitno nastavite s krpanjem rupa na gradskim ulicama.

Željko Kerum neće izgubiti ni kune zato što je njegov nećak Josip (20) neki dan napravio totalku na skupocjenom ferrariju oko kojeg se svojevremeno dignula frka jer je kupljen na braniteljsku povlasticu drugog nećaka Jakova. Kako otkriva Iris Urem iz Triglav osiguranja, štetu koju skrivi “treća osoba” vlasniku automobila će potpuno pokriti osiguranje pod uvjetom da je na vrijeme pokriveno kaskom. Ferrari će ponovno juriti Splitom, hitno nastavite s krpanjem rupa na gradskim ulicama.

Mali noćni razgovori predsjednika Josipovića
Predsjednik Ivo Josipović, komentirajući svoj noćni razgovor s Markom Rakarom, rekao je da on “i inače oko tri sata u noći komunicira s građanima”. Predsjednik nikad ne spava. Kao Chuck Norris.

Ministar obrane 
i borbe do posljednjeg daha
Berislav Rončević, bivši ministar obrane i zastupnik HDZ-a, smatra skandaloznim što je objavljen Registar branitelja. Posebno mu smeta što su objavljeni potpuno netočni podaci jer on, kako kaže, ima “oko tri tjedna braniteljskog staža”, a ne 16 dana kao što se da pročitati na internetu. Valjda je htio reći da je ukraden registar iz mandata njegova prethodnika jer vjerujemo da je kao ministar Rončević ažurirao svoj ratni put.
 
Odbio rijetko koga, samo njih nekoliko tisuća
Dušan Viro, bivši zamjenik načelnika Političke uprave MORH-a, u Slobodnoj Dalmaciji izjavio je da su u prvi registar branitelja iz 1996., koji je brojio 326 tisuća osoba, po Tuđmanovu nalogu, širokogrudno uključeni i svi kuhari, tajnice i čistačice koji su barem jedan dan proveli u nekoj postrojbi. Odbili su kaže “rijetke”, poput žene koja je tražila braniteljski status jer je tvrdila da “peče kolače za branitelje”. Isti taj Dušan Viro u Jutarnjem listu piše da je, radeći u MORH-u, s indignacijom odbijao “na tisuće ljudi” koji su mu se obraćali s molbom da im sredi mirovinu i invaliditet. Kojem Dušanu Viri treba vjerovati?

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:21 09.04.2010.

Edi, nije da Keruma nece stajati niti kune. Platiti ce ucesce (deductible) a povisiti ce mu se i premija osiguranja. Osim toga vrijednost automobila nakon popravka biti ce ZNATNO smanjena kad se zna da je bio karamboliran.

TU
Tupislav
08:03 09.04.2010.

Lakše mi je da znam ako nalokan razpizdim auto dačemiga platiti osiguranje...

ZZ
zzbabac
22:45 08.04.2010.

Kerum mi nije drag. Edi Jurkovic je gori od njega tisuce puta, jer iz njega govori samo cista zloba, zavist i pokvarenost. Treba li Kerumu zabraniti kasko osiguranje ili sta da ovaj moralni patuljak bude zadovoljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?