Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Score Alarm

Zagrebački startup nakon Njemačke cilja korisnike u Africi i Aziji

Score Alarm
Foto: Score Alarm
26.12.2015.
u 13:27

Sada možemo reći da surađujemo s njemačkim lutrijama, jer upravo one distribuiraju Oddset pojašnjava Ivan Klarić

Zagrebački startup Score Alarm postao je službena tehnološka platforma na kojoj se vrte mobilne aplikacije za najpopularniju uslugu sportskog klađenja u Njemačkoj Oddset. Riječ je o usluzi koje prodaju gotovo sve lutrije u Njemačkoj i zastupljena je na više od 15 tisuća prodajnih mjesta.

Ivan Klarić, osnivač i direktor Score Alarma kaže da je zadovoljan novim velikim uspjehom svog startupa, piše Poslovni.hr.

– Sada možemo reći da poslujemo s njemačkim lutrijama jer upravo one distribuiraju uslugu Oddset čije se mobilne aplikacije vrte na našoj platformi – kaže Klarić.

>> Amerikanac htio promijeniti adresu i 'sudario' se s hrvatskom birokracijom

Dodaje da trenutačno imaju osam velikih korporativnih klijenata među kojima su još Bet Live, najveći priređivač igara na sreću u BiH, zatim rumunjska Casa Pariurilor i mađarska državna lutrija Szerencsejáték. Preko tih klijenata Score Alarm je postao platforma koju koristi više od 250 tisuća krajnjih korisnika. Do kraja 2016. očekuje da će broj krajnjih korisnika premašiti milijun.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije