Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENA INDIEGOGO KAMPANJA

Više od 200 osoba poduprlo hrvatsku organsku olovku Fabula s 15.464 dolara!

Fabula
Foto: Fabula
23.12.2015.
u 18:32

Nije stoga niti čudno što je najpopularniji paket, koji je odabralo 74 osoba, Fabula Fabulous Trio – u njemu po prihvatljivoj cijeni od 13 dolara dobijete olovke s tri različita sjemena, odnosno, kako kaže osnivačica Mateja Kuhar, “ono najbolje od Fabule.

Iako nije riječ o mega-uspješnoj kampanji grupnog financiranja, hrvatska organska olovka Fabula te njena kampanja na Indiegogou doista su vrijedni pažnje. Naime, ovaj zanimljivi proizvod upravo je priveo kraju ‘crowdfunding’ kampanju s prikupljenih 15.464 dolara od traženih 15.000, što će poprilično pomoći daljnjoj proizvodnji, piše Netokracija

Riječ je o organskoj olovci koja, osim što služi za pisanje, ima i druge funkcije. Fabulini ostatci mogu se koristiti za dohranu biljaka, a kada sama olovka postane prekratka za uporabu, njezin vršak može se staviti u vodu kako bi se posadila mlada biljka goji, kamilica ili šumske jagode. Naime, u vršku olovke nalazi se sjeme!

>> Ovi Hrvati su nositelji promjena u 'novoj Europi'

Nije stoga niti čudno što je najpopularniji paket, koji je odabralo 74 osoba, Fabula Fabulous Trio – u njemu po prihvatljivoj cijeni od 13 dolara dobijete olovke s tri različita sjemena, odnosno, kako kaže osnivačica Mateja Kuhar za Netokraciju, "ono najbolje od Fabule".

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije