Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.01.2011. u 12:00

Za Slobodnu je potvrdio da stoji pri svojoj izjavi koju smatra primjerenom, a njegov šef, župan Stipe Zrilić, tješi se da ‘njegovu izjavu nitko neće shvatiti ozbiljno’. Tko još uzima za ozbiljno izjave političara, i to još običnog – dožupana.

Đani Bunja, zadarski dožupan i sveučilišni profesor, pokazao je svoj govornički talent kada je izjavio da sa Srbijom ne trebamo imati nikakve odnose i da bi ‘prvo veleposlanika Srbije izbacio iz Hrvatske i na Dunavu ga nogom u stražnjicu da ga lakše prijeđe’. Za Slobodnu je potvrdio da stoji pri svojoj izjavi koju smatra primjerenom, a njegov šef, župan Stipe Zrilić, tješi se da ‘njegovu izjavu nitko neće shvatiti ozbiljno’. Tko još uzima za ozbiljno izjave političara, i to još običnog – dožupana.

Svoja na svome

Gazdaricu u obilasku dvorišta preplavili osjećaji


Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, za posjeta Podravki izjavila je da je tamo ‘došla kao gazdarica, a tako se i osjeća’. Trebamo li očekivati i njezin posjet HTV-u, ako osjećamo da je i tamo gazdarica?

Moderna umjetnost

Raspucani beton proglašen estetskim problemom

Tomislav Pervan, voditelj Arene Zagreb, nema sreće s objektom kojim rukovodi. Nakon što je bila zatvorena zbog financijskih problema, sada je otvorena, ali Jutarnji otkriva da su ispod tribina, uz rub igrališta, popucale betonske ploče. Pervan se zbog oštećenja obratio Ingri, gdje su ga poučili da ‘podovi nisu pukli, nego su se razdvojili’, što je, dodaju u Ingri, ‘estetski problem’. A o estetici se, znamo, ne raspravlja.

Severina iz Gize

Egipatske sfinge podsjetile je na splitske originale

Severina Vučković postala je prva žrtva novog sporazuma između Styrije i EPH o prenošenju sadržaja. U skladu sa sporazumom, atraktivnu priču o boravku Severine i Milana Popovića u Egiptu prenijeli su brojni portali, ali uz kraćenja i pozivanje na izvor, tjednik Gloriju. Samo su Jutarnji i Slobodna imali čast prenijeti originalni tekst o tome da su se pjevačici ‘ukazale piramide’ iz kojeg doznajemo da je ‘velika sfinga ispred Keopsove piramide podsjetila Severinu na manje originale pred ulazom u katedralu svetog Dujma i Jupiterov hram u Splitu’. Faraon Kerum bit će oduševljen kad čuje da Split ima originalne sfinge.

Komentara 35

OB
-obrisani-
21:34 21.01.2011.

21.01.2011. u 19:35h chicha je napisao/la: mozes srpskom veleposlaniku samo da se sagnes da ti metne milokliz u usta, gnjido jedna. -------------------------------------------------------------- Ne sudi po sebi i vašim običajima srbo-četnički smrade !

DO
doktorica
19:52 21.01.2011.

nakon slučaja Purda treba prekinuti diplomatske odnose sa Srbijom!

PO
ponekad
21:56 21.01.2011.

ni majmuni iz Maksimira pojedince komentatore ne bi primili u kavez. U Vrapču opet popustila ograda. Radi ovakvih čobana koji se bave politikom zato i jesmo uz bok Albaniji i Bangaladešu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?