Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani piva

U Karlovcu Massimo, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Rozga...

piva
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
04.07.2014.
u 13:46

Organizator, tvrtka Fest, koja je koncesiju dobila na pet godina, želi od manifestacije napraviti najveću regionalnu pivarijadu

Massimo, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Klapa Intrade, Jole, Kaja Šuput, Ivan Zak, Jelena Rozga, Thompson i Jasmin Stavros zabavljat će Karlovčane i njihove goste na ovogodišnjoj manifestaciji Dana piva koja će trajati od 22. do 31. kolovoza na desnoj obali Korane, kazala je Anita Tuček, direktorica prodaje tvrtke Fest, organizatora Dana piva.

Tehničke promjene

Raniji termin održavanja tek je jedna u nizu mnogih promjena ovogodišnje manifestacije, o kojima smo prvi već pisali.

– Imat ćemo jednu glavnu pozornicu nasuprot samo jednom ulazu na manifestaciju, a pozornica će biti na mjestu gdje je nekada bio lunapark. Imat ćemo još tri pozornice, od toga i jednu dječju u lunaparku koji će biti još bogatiji sadržajima.

Ideja je da manifestaciju osuvremenimo, obogatimo sadržajima za publiku. Stoga smo napravili niz tehničkih promjena, a želja nam je i da predstavimo najvažnije karlovačke tvrtke, te da one na manifestaciju dovode i svoje poslovne partnere, ali i djelatnike na Dane piva kako bi time pomogli i karlovačkim restoranima.

Naime, od Dana piva želimo prvenstveno napraviti najvažniju regionalnu manifestaciju - dodaje A. Tuček.

Karlovačka pivovara glavni je sponzor, a osigurat će, osim karlovačkih brendova i 15-ak različitih pivskih brendova iz kompanije Heineken koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj.

Lutali u koncepciji

Gradonačelnik Damir Jelić kazao je kako je Grad do sada lutao u koncepciji, te kako vjeruje da suradnja karlovačke tvrtke Fest, koja je dobila koncesiju za organizaciju manifestacije, te pivovare može uroditi odličnim plodom. Najavljeni su povorka i vatromet

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:15 05.07.2014.

Opet cajke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije