Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CAC-HR-2014

U Bjelovaru i pas vrijedan 20.000 eura, iz Indonezije

Izložba pasa u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
05.04.2014.
u 18:51

Izlagači iz Hrvatske i još 15 zemalja na ovoj su, drugoj izložbi u Bjelovaru predstavili ukupno 467 pasa iz čak 110 pasmina

Bjelovar je drugi put bio domaćin velike međunarodne izložbe pasa CAC-HR-2014. Na sajamskom prostoru u Gudovcu ove subote izlagači iz Hrvatske i još 15 zemalja predstavili su ukupno 467 pasa iz čak 110 pasmina koji su ocjenjivani u osam razreda, od onih najmlađih u dobi od tri do šest mjeseci do veterana starijih od osam godina. -Iznimno sam zadovoljan jer od 470 prijavljenih pasa nisu došla samo tri. Došli su nam ljudi iz Rusije, Rumunjske, Švedske ... sa svih strana.

- Ovo je doista lijepa i velika izložba na kojoj su  predstavljeni najljepši psi koje trenutno imamo u Hrvatskoj - kazao je Željko Mlinarić, predsjednik Kinološkog društva Bjelovar koje je glavni organizator izložbe. U Gudovcu se doista imalo što vidjeti, no ipak kao posebnu zanimljivost organizatori su izdvojili psa čija je vrijednost 20.000 eura, a koji je zajedno sa svojim vlasnikom stigao iz daleke Indonezije. Titulu naljepšeg psa izložbe ponio je trogodišnji maltezer SAS, talijanskog vlasnika, kojem je ovo bila već 35. osvojena titula.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije