Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

'Pečenkijadom' završili bikersku sezonu

slavonski brod (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
19.10.2013.
u 22:24

Slavonskobrodski bikeri inače su poznati kao dobri organizatori zabavnih programa u gradu.

SLAVONSKI BROD - Članovi Moto kluba \"Brod\" uspješno su i ove jeseni na Sportsko-rekreacijskom centru \"Poloj\"organizirali sada već tradicionalnu, petu po redu \"Pečenkijadu\". Brodski bikeri i gosti iz desetak moto-klubova Hrvatske, Makedonije, Srbije, te Bosne i Hercegovine \"Pečenkijadom\" su danas označili kraj ovogodišnje sezone vožnje na snaznim jurilicama koje će spremljene u garaži mirovati preko zime, te čekati proljeće i vremenske uvjete prilagođene brzim motorima. Moto klub \"Brod\" završio je još jednu uspješnu klubsku godinu u kojoj su sudjelovali na brojnim motorijadama širom Hrvatske, susjednih zemalja i Europe.

Slavonskobrodski bikeri inače su poznati kao dobri organizatori zabavnih programa u gradu. Svake godine u svibnju kupalište \"Poloj\" postaje središte Mega bikers susreta, na kojima se uz odličan izbor domaćih i stranih rock bandova koji nastupaju na velikoj otvorenoj pozornici nekoliko dana druži desetak tisuća Brođana i motorista iz raznih krajeva.

Na današnjoj \"Pečenkijadi\" sudjelovalo je pedesetak ekipa. Hrane i pića, te glasnog brundanja motora i žestokog Rock and Rolla nije nedostajalo, a velika atrakcija na ražnju bila je ogromna tuna teška čak 50 kilograma koju su donijeli bikeri iz Dalmacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije