Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unutarstranački izbori

Nakon pola godine izabran novi predsjednik HDZ-a Bjelovar

HDZ Bjelovar Ante Brkljačić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
16.03.2014.
u 12:15

Ante Brkljačić novi je predsjednik, osvojio 81 glas izaslanika dok mu je protukandidat Dinko Klasan sakupio 72 glasa. Brkljačić je bio povjerenik HDZ-a gradske organizacije nakon što je zbog izbornog neuspjeha bjelovarski ogranak u listopadu raspušten

Od sinoć bjelovarski HDZ napokon ima novog čelnog čovjeka, rezime je izborne skupštine Gradske organizacije HDZ-a Bjelovara na kojoj su s  81  glasom izaslanici mandat predsjednika povjerili Anti Brkljačiću.

Taj dosadašnji povjerenik  bjelovarskoga HDZ-a, postavljen na tu dužnost krajem listopada kada je zbog izbornoga neuspjeha raspuštena ova najveća gradska organizacija HDZ-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji osvojio je devet  glasova više od protukandidata Dinka Klasana.

U okviru izborne skupštine izabran je i Gradski i Nadzorni odbor, te izaslanici za županijsku skupštinu, te je Brkljačić imenovan i izaslanikom za Opći sabor stranke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije