Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dar bjelovarčana

Koncertna poslastica Ramba Amadeusa urodila - buncekom!

rambo amadeus,bjelovar,koncert,portal
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
02.02.2013.
u 20:59

Vrhunac nezaboravnog ozračja dogodio se kada je Rambo tijekom nastupa od vatrenog obožavatelja na dar dobio sušeni bucek

– U Noćnom klubu Klub na svoje su došli ljubitelji odlične svirke uživo, a ovog puta posebno je prvim bjelovarskim koncertnim nastupom bio inspiriran \"Balkan boy\" Rambo Amadeus.

Žestoka tri sata

Njegova nepresušna žestoka koncertna energija prštala je od prve do zadnje pjesme tijekom trosatnog nastupa, i u konačnici preskromno je reći da je oduševio Bjelovarčane, jer to je bio pravi urnebes i koncert za pamćenje. Inspirativan kao i uvijek, Rambo je na sebi svojstven inovativan način predstavio svoj širokopojasni glazbeni stvaralački opus.

Buncek na dar

Na sceni je dokazao zašto je poznat po kritici turbofolka (sam je skovao naziv za taj glazbeni pravac), te satiričnim tekstovima. Vrhunac nezaboravnog ozračja bio je iznenađujući dar, jer naime, Rambo je tijekom nastupa od vatrenog obožavatelja na dar dobio sušeni buncek, a što ga je naravno uvelike začudilo. I sam je potvrdio da mu nikada u životu ništa slično nije darovano na koncertu. Inače, Rambo Amadeus hrvatskoj glazbenoj publici, pokraj koncerata koje je održavao, poznat je i po suradnji s legendarnim i neprežaljenim Dinom Dvornikom, a kojemu je primjerice tekst za pjesmu \"Jače manijače\" izrecitirao na telefon kao iz rukava, čim je čuo glazbu s druge strane \"žice\".

>>Rambo Amadeus crta dijagrame i govori o obnovljivim izvorima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije