Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslužbeni rezultati

Grga Dragičević (HDZ) novi je načelnik Sunje

Izbori za Europski parlament 25.5.
Patrik Macek/PIXSELL
29.06.2014.
u 21:44

Grga Dragičević bio je kandidat koalicije HDZ, HSP AS i dobio je 1063 glasa, a Dalibor Medved je iza sebe imao koaliciju SDP,HNS,HSU i UDU te je dobio 1054 glasova.

Prema neslužbenim rezultatima, koje je objavio DIP, HDZ-ov kandidat za načelnik Općine Sunja Grga Dragičević novi je načelnik Sunje. Pobijedio je sa samo devet glasova razlike ispred kandidata SDP-a Dalibora Medveda.

Grga Dragičević bio je kandidat koalicije HDZ, HSP AS i dobio je 1063 glasa, a Dalibor Medved je iza sebe imao koaliciju SDP,HNS,HSU i UDU te je dobio 1054 glasova.

Glasalo je ukupno 2186 Sunjana, od upisanih 5727 birača i riječ je o manjem odazivu nego u prvom krugu izbora kada je glasalo 2364 birača. Izbori su u Sunji održani jer Vijeće nije donijelo Proračun općine za 2014. godinu, a vlast u toj Općini od Domovinskog rata obnaša HDZ koji je bio i pobjednik izbora 2013. godine. 

>> U Netretiću izbori jer je načelnik umro, u Bibinjama samo jedan kandidat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije