Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠTENJE

Čisteći javni WC pronašla 3000 kuna - i vratila ih vlasnici

zorica
Dominik Grgurić/Pixsell
06.04.2010.
u 16:36

Zorica Vujičić prije pet mjeseci dobila je otkaz kao kuharica, nedavno je bez posla ostao i suprug, a kći od mature bezuspješno traži posao.

Naravno da sam ga vratila! Što će mi tuđi novac?! – iskreno kaže Zorica Vujčić iz Karlovca.

“Jedina poštena osoba”

Ova 45-godišnjakinja našla je novčanik sa 3000 kuna. To se zbilo prošli četvrtak u javnom toaletu na autobusnom kolodvoru gdje povremeno radi kao zamjena. Na taj je način uljepšala uskrsne blagdane ženi koja je u žurbi ostavila novac.

– Čekala je autobus za Zagreb. Za obavljanja nužde novčanik je ostavila na polici koja se nalazi u kabini ženskog WC-a. No, zaboravila ga je. Našla sam ga čisteći kabinu. Tražeći novac, vratila se u toalet. Dala sam joj novčanik i rekla joj da provjeri njegov sadržaj. Nakon što je ustvrdila da ništa ne nedostaje, rekla mi je da sam jedina preostala poštena osoba. Bila je vrlo sretna – kaže Zorica Vujičić, i sama priznajući da je danas sve manje dobrote u društvu.

Zorica je prije pet mjeseci dobila otkaz kao kuharica.

Bogati poštenjem

Njezin suprug Marijan (51) nedavno je također dobio otkaz. Radio je kao skladištar. Kćer Marina (23) je po struci cvjećarka. Maturirala je prije pet godina i otada je na burzi rada.

Ključne riječi

Komentara 6

JM
jasenka m
12:39 07.04.2010.

Zorice, Vi ste faca. Koliko nas ima ovako velikih?

PA
pašticada
14:26 13.04.2010.

N ikako blizu Kosorice jer bi je pokvarila.

OB
-obrisani-
09:53 07.04.2010.

Nažalost takvi ljudi najviše pate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije