Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizalicom na bicikl

Biciklist teško ozlijeđen nakon što ga je u vožnji udarila dizalica

biciklist
MARKO JURINEC / PIXSELL
03.04.2012.
u 18:17

Nesreću je izazvao 53-godišnji vozač dizalice koji je obilazio 50-godišnjeg biciklista

Jedan je biciklist teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je jučer u Mošćenici kod Petrinje izazvao vozač dizalice, javlja PU sisačko-moslavačka.

Nesreća se dogodila oko 10.40 sati kada je 53-godišnji vozač specijalnog vozila – dizalice iz Kloštar Ivanića krenuo obilaziti 50-godišnjeg biciklista iz Mošćenice. Desni je stabilizator dizalice tijekom prestizanja udario biciklista te ga odbacio na zelenu površinu.

Biciklist je zbog zadobivenih ozljeda prebačen u sisačku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, dok je vozač dizalice kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 1

IB
istina_boli
06:52 05.04.2012.

Hebiga, zakon zalamanja, kako se kome zalomi. Sretno ti prezivljavanja, mislim oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije