Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasili se priopćenjem

ZZD: Službe Grada Zagreba štite nečije privatne interese

BBB
Foto: Borna Filić/PIXSELL
15.04.2014.
u 15:36

"S obzirom na to da članovi Dinama i dalje ne mogu birati svoje predstavnike a sadašnji sustav predviđa tek predlaganje nevažnog broja skupštinara i to tako da o tome NE odlučuju članovi, nego uprava - izbori se jednostavno moraju raspisati"

Nakon što je Dinamo na konferenciji za novinare objavio da je nalaz sportske inspekcije pokazao da se u klubu sve radi transparentno i po zakonu, javila se i Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo. Njihovo priopćenje donosimo vam u cijelosti.

"Članovi Dinama ujedinjeni u ZZD će se o rješenju Sportske inspekcije Grada Zagreba oglasiti nakon što ga dobiju na uvid. Drugostupanjsko rješenje po kojem je prvostupanjska inspekcija morala postupiti, nedvosmisleno je naputilo kako se svim članovima Dinama moraju osigurati upravljačka prava kako bi mogli birati i biti birani, kao i pravo na obaviještenost. S obzirom na to da članovi Dinama i dalje ne mogu birati svoje predstavnike a sadašnji sustav predviđa tek predlaganje nevažnog broja skupštinara i to tako da o tome NE odlučuju članovi, nego uprava - izbori se jednostavno moraju raspisati.
Budući da je Kontrolni ured pri kojemu djeluje gradska inspekcija već manipulirao rješenjima i jedno upućivao članovima, a drugo klubu, ne iznenađuje nas što se ta priča ponavlja. No pokušaj da službe Grada zaštite nečije privatne interese tek je odgađanje konačnog pravorijeka koji je na Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta i koje se ionako već nedvosmisleno izjasnilo.

Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo"

>>Zdravko Mamić bez obzira na zabranu ide na utakmicu u Split

Komentara 19

KE
keepitreal
15:58 15.04.2014.

Pun mi vas je ... Nisam ni na cijoj strani a veliki sam dinamovac ali daj se skupite 10-15 tisuca ispod zapadne tribine pa onda trazite izbore a ne vas 300-400 samo vrijeđa prijeti i salje inspekcije. I što ako bi se održali izbori a mamic pobijedi, u sto sam siguran da bi, onda bi se osramotili i bili bi ismijani od navijaca iz cijele regije ...

CE
cenzura
16:37 15.04.2014.

Konačno su i napisali na kraju priopećenja tko po njima ima "zadnju riječ". Isti onaj po čijem naputku i stvaraju buku min. Ž. Jovanović!

ČI
Čika
16:45 15.04.2014.

Tko su ovi? Koga briga za njihove oglase? Je li to pravoslavna frakcija boysa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije