Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HZSN-ove NAGRADE

Zvonimiru Vukeliću nagrada za životno djelo, Romana Eibl novinarka godine

HZSN
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
03.03.2014.
u 17:27

Zvonimir Vukelić (rođen 4. studenoga 1952. u Zagrebu), u sportskim i novinarskim krugovima poznat pod imenom Doktor (jer je diplomirao stomatologiju), u Večernjem listu je od 1974. godine.

Zvonimir Vukelić, dugogodišnji sportski novinar i urednik u Večernjem listu, dobitnik je Nagrade za životno djelo Hrvatskog zbora sportskih novinara. Na svečanosti u Novinarskom domu nagradu je u njegovo ime primio sin Marko jer se kolega Vukelić još oporavlja od nedavne operacije.

Zvonimir Vukelić (rođen 4. studenoga 1952. u Zagrebu), u sportskim i novinarskim krugovima poznat pod imenom Doktor (jer je diplomirao stomatologiju), u Večernjem listu je od 1974. godine. Izvještavao je s natjecanja u gotovo svim sportovima, a specijalizirao se za nogomet, rukomet i hokej na ledu.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Još jednu nagradu za životno djelo dobio je bivši novinar i urednik Glasa Slavonije Dragutin Kerže (1947.).

Nagrada za novinara ili novinarku godine pripala je Romani Eibl, dugogodišnjoj novinarki i urednici u Vjesniku, 24 sata i Jutarnjem listu, zbog njezina beskompromisnog pisanja i čvrstog stava.

Ostali laureati su: Viktorija, sportski podlistak Novog lista (priznanje za lokalno novinarstvo), Hajduk (za press-službu), Jurica Gizdić (za publicistiku, za knjigu Hrvatska i olimpijska odličja), Mario Mihić, Gradski radio Osijek (za radijsko novinarstvo), Branko Stipković, Sportske novosti (za kolumnu Metak u petak).

Komentara 1

JA
JackRussell
18:29 03.03.2014.

Eibl novinarka godine? Hahahahahahahahahahaha.....da mi je znati koje je ona to remek djelo napisala da je zaslužila ovu titulu....99 posto tekstova je pljuvala Mamića....stvarno, Zbor novinara je teška smijurija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije