Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠI SPORTAŠI U RIJU

Zvonimir Korenić prva žrtva komaraca – ima tri uboda

Olimpijske igra
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
03.08.2016.
u 09:19

– Imam tri uboda komarca. Za sada nemam simptome virusa Zika, ha-ha. Nevjerojatno, ali napali su me u dvorani. Kako su i gdje ušli, nemam pojma. Sjedim ja tako i gledam trening, kad čujem zujanje. Jednog sam uspio “skinuti”, ali su mi drugi za to naplatili danak – rekao je Korenić.

I dok Andrija Gaćina čeka današnji ždrijeb stolnoteniskg turnira i odlazi fizioterapeutu kako bi mu leđa što spremnija dočekala prvi meč, njegov trener i izbornik hrvatske stolnoteniske reprezentacije Zvonimir Korenić iščekuju svoju sudbinu.

– Imam tri uboda komarca. Za sada nemam simptome virusa Zika, ha-ha. Nevjerojatno, ali napali su me u dvorani. Kako su i gdje ušli, nemam pojma. Sjedim ja tako i gledam trening, kad čujem zujanje. Jednog sam uspio “skinuti”, ali su mi drugi za to naplatili danak – rekao je Korenić.

U njegovu glasu nema straha.

Naravno da nema straha. U Hrvatskoj su komarci puno opasniji. Dobili smo u misiji HOO-a sprejeve protiv komaraca i sredstvo nakon uboda. Sprej nisam koristio jer je neugodnog mirisa koji mi smeta – istaknuo je.

Svi bježe u McDonald’s

Ima li komaraca u sobama? Kakav je smještaj?

– Bilo je malo problema jer sobe nisu baš bile čiste, ali domaćin je sada malo povećao broj čistačica pa je sve u uredu. Sobe su klimatizirane, ali vjerujte da još nijednom nisam upalio klimu. Ovdje je trenutačno zimsko doba, ali uz ugodnih 25 Celzijevih stupnjeva – kaže Korenić.

Malo je hladno u glavnom restoranu?

– Istina, ali ništa hladnije nego što je bilo u Pekingu i Londonu. U restoranu su malo niže temperature da se ne razviju kakve bakterije. Hrana je u redu, no lošija je nego na prethodnim Igrama. Uz veliki zatvoreni restoran ima i jedan otvoreni gdje se peče roštilj, a tu je i tradicionalni McDonald’s, u koji sportaši najviše vole ići – rekao je Korenić.

Andrej Gaćina još nije odlučio hoće li ići na svečano otvaranje.

– Ne znam još koliko će otvaranje trajati. Budem li prvi meč igrao 8. kolovoza, onda ću ići, ali budem li igrao dan ranije, i nisam baš siguran – istaknuo je najbolji hrvatski stolnotenisač.

Normalno peremo zube

Marcela Marić, jedina hrvatska predstavnica u skokovima u vodu, tek je stigla u olimpijsko selo, ali je zato njezin trener Šime Perić tu već nekoliko dana.

– Prvi sam put na Igrama i više sam očekivao od smještaja. Još je naš apartman i u redu, osim što nas šestorica dijelimo kupaonicu pa zna nastati nered, a čistačice ni na vidiku – rekao je Perić.

Kakva je voda u apartmanima, može li se sigurno tuširati, prati zube?

– Nema problema. Mislim da su mediji sve to napuhali. I voda u bazenu u kojem će se održati skokovi u vodu je čista i nema opasnosti za skakače – kazao je Perić. 

Komentara 1

LI
liliZG
12:20 03.08.2016.

a da svaki od vas počisti za sobom u wc-u, nebi nereda niti bilo....onako kao i kad doma počistite za sobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije