Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVONIMIR BOBAN:

Nikolu Kalinića u Engleskoj su 'pojeli', ali sad sve sjeda na svoje mjesto

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.09.2015.
u 08:10

- Dosta je sazrio u posljednje dvije sezone. Sada je dosta mirniji, rekao bih profesionalniji - rekao je Zvonimir Boban

Nikola Kalinić postao je glavna tema na Apeninima nakon fantastičnog izdanja, poniženja Intera u Milanu sa visokih 4:1. Zabio je naš reprezentativac tri pogotka te potvrdio da za njega itekako ima mjesta u talijanskom nogometu, koji mu očito odgovara.

Trebao je tamo i direktno iz Hajduka, spominjali su se u ono vrijeme Parma, Napoli, pa čak i Juventus, no išao je "okolnim putem" i svi putevi ipak su ga odveli u Firencu gdje igra u životnoj formi. A prepoznao je to i legendarni kapetan reprezentacije Zvonimir Boban, inače stručni komentator za Sky Italia.

- Dosta je sazrio u posljednje dvije sezone. Sada je dosta mirniji, rekao bih profesionalniji. Bio je jedan od onih talentiranih klinaca koji je otišao prerano iz svog kluba, u Premier ligu. Tamo su ga pojeli, a sada sve sjeda na pravo mjesto - kazao je Boban.

Svaka riječ mu je na mjestu, a potvrda sjajne forme trebala bi doći u sljedećim susretima Serie A, koju Fiorentina dočekuje na prvom mjestu s 15 bodova, koliko ima i pregaženi Inter. A dolazi im na domaći teren Atalanta i to bi u teoriji trebao biti lak susret. No upravo su takvi najopasniji u trenucima ovakvog slavlja i zanosa, pa ako Kalinić i suigrači dobiju, to je znak da su uistinu spremni za velike stvari.

>> Pogledajte kako je Kalinić uništio Inter i doveo Fiorentinu do prvog mjesta

>> Kalinić Interu zabio tri gola, izborio penal i crveni karton!

Komentara 5

LI
lika64
08:58 28.09.2015.

prvi napadač Hrvatske. Da li će Mamić dozvoliti da igra u prvih 11?

Avatar germanikus
germanikus
09:27 28.09.2015.

rikvac...ma daj prosim lepo Handanović i Slovenac....hihihihihihihihihi...po tvojoj teoriji plod krave koja se oteli u autogaraži nije tele nego auto! Kao drugo malo se informiraj jer ne postoji slovensko prezime sa mekim ć!!!!!

Avatar Pablo 69
Pablo 69
12:26 28.09.2015.

Tražim talentirane nogometaše koji žele okušati svoju sreću u Austriji ili Njemačkoj. Surađujem sa uspješnim menadžerom koji godinama isto tako uspješno vodi svoju agenciju, u kojoj se trenutno pod ugovorom nalaze poznata imena današnjeg nogometa. Moj cilj je da Vamm obzirom na Vaše kvalitete pokušam/omogućim profesionalni ugovor u prvoj ili drugoj ligi. Osim profesionalnog u obzir dolaze i moguće suradnje u amaterskom nogometu, gdje uvjeti također nisu loši. Za profesionalni nogomet me zanimaju igrači od 18-28 godina koji imaju iskustva u prvoj i drugoj ligi, a što se tiče amaterskog nogometa tu vidim igrače treće-četvrte lige. Svi koji su zainteresirani za suradnju molim kontakt sa opširnim podatcima na e-mail: mpcro@ymail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije