Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne treba im

Boban protiv dolaska Ibrahimovića: 'To nije dobar potez'

Zvonimir Boban
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
04.07.2015.
u 09:56

- Kupnja Carlosa Bacce je dobra kupnja, on puno zna i ima iskustva. Luiz Adriano je središnji napadač koji se jako dobro kreće, s njim i Baccom Milan može igrati 4-4-2.

Zvonimir Boban, stručni komentator Sky-a, u posljednje vrijeme često je kritizirao svoj bivši klub Milan. Ne može se pomiriti s tim da nekoć tako slavan klub pada u prosjek talijanske lige. Međutim, ovoga puta pohvalio je neke poteze čelnika voljenog kluba.

- Kupnja Carlosa Bacce je dobra kupnja, on puno zna i ima iskustva. Luiz Adriano je središnji napadač koji se jako dobro kreće, s njim i Baccom Milan može igrati 4-4-2. Bertolacci je dobar, ali treba vidjeti može li momčadi donijeti kvalitetu više.

Spominje se i povratak Zlatana Ibrahimovića, ali Boban misli da to ne bi bio dobar potez.

- Ma kakvi, to bi bilo nepotrebno, pa već je tu Bacca kao centralni napadač. Vjerujem da to ne bi bio dobar potez ni za Zlatana ni za Milan, Ibra puno košta, a rizik je da zatvori prostor Bacci.

Koliko može Milan ove sezone.

- To je teško reći, prva utakmica otkrit će puno toga. Trenutačno mi se, recimo, čini da Inter ima bolju strukturu momčadi, zaključio je Boban.

>>Boban Talijanima: Mandžukić neće odvesti Juve na drugu razinu, nećete se zaljubiti u njega...

Komentara 3

JE
Jednakost
11:03 04.07.2015.

Kovaci vise nisu prijatelji sa Mamicem. Pa to on sam kaze, kaj ne?

Avatar Plan B
Plan B
12:29 04.07.2015.

Čujem da onaj Vukovarski Čedo sada trenira AC Milan... R.I.P. Milan, Forza Inter!!!!!!!!!!!

TO
tonimohave
12:06 04.07.2015.

Jok ti si dobar, Ibra je BOG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije