Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE KUĆI

Zvone Boban za prelazak u Milan treba 'blagoslov' još samo jednog čovjeka

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
07.06.2019.
u 00:30

Talijanski mediji tvrde da u realizaciji povratka na San Siro manjka još samo formalnost, odnosno da Infantino dozvoli Bobanu raskid ugovora s Fifom.

Gazzetta dello Sport piše da će Zvonimir Boban vjerojatno postati sportski direktor Milana te pritom napustiti mjesto zamjenika predsjednika Fife Giannija Infantina.

Za novog tehničkog direktora Milana već je potvrđen Paolo Maldini, a baš on odradio je razgovore sa svojim velikim prijateljem Bobanom.

Talijanski mediji tvrde da u realizaciji povratka na San Siro manjka još samo formalnost, odnosno da Infantino dozvoli Bobanu raskid ugovora s Fifom.

Još ništa nije službeno, ali Gazzetti treba vjerovati jer poveznica Gazzette i Bobana silno je velika, Zvone je godinama pisao za taj ugledni talijanski sportski dnevnik.

Bobana je odabrala osovina Elliott – Maldini koja ga želi u klubu već ovog ljeta. Boban bi u klubu obnašao dvije funkcije. Bio bi sportski direktor, ali i svojevrsni politički lider zadužen za održavanje dobrih odnosa s ligom, talijanskim savezom, Uefom i Fifom.

Boban je za Milan igrao od 1992. do 2001. godine te je u 251 utakmici zabio 30 golova. Osvojio je četiri talijanska prvenstva, tri superkupa, a 1994. godine i Ligu prvaka.

Navijači su ga jako voljeli, pa ne čudi da su jučer gotovo jednoglasno zazivali njegov povratak u Milan. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:00 07.06.2019.

Zvone je nekad kao nogometaš plijenio intelektom i pameću ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije