Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO SE NA POSAO

Zvone Boban u Milanu želi još jednog Hrvata, razgovori su već krenuli

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
23.06.2019.
u 09:09

Talijanski mediji pišu da su se Boban i Maldini već sastali s predstavnicima Reala i razgovarali o mogućem transferu Kovačića. No, Milan ima i konkurenciju jer hrvatskog reprezentativca želi i Inter.

Milan želi dovesti Matea Kovačića, hrvatskog veznjaka na kojega Real Madrid ne računa pa je proteklu sezonu proveo na posudbi u Chelseaju.

U milanski klub nedavno su ušli tehnički direktor Paolo Maldini i šef nogometnih operacija Zvonimir Boban i odmah se bacili na posao. Talijanski mediji pišu da su se već sastali s predstavnicima Reala i razgovarali o mogućem transferu Kovačića. No, Milan ima i konkurenciju jer hrvatskog reprezentativca želi i Inter.

Trener Reala Zinedine Zidane ne računa na Kovačića koji će tako morati potražiti novi klub nakon što je proteklu sezonu bio u Chelseaju. Za londonski klub odigrao je 32 utakmice, a zanimljivo da nije uspio zabiti gol.

Podsjećamo, Zvone Boban nedavno je raskinuo ugovor s Fifom i vratio se u Milan gdje je ostavio dubok trag kao igrač.

- Maldini i Boban doista pokazuju što znači biti igrač ili trener u Milanu. Oni su sjajni i njihova strast je zarazna. Bio sam zapanjen njihovom ozbiljnošću, kompetencijom i strašću - rekao je nedavno novi trener Milana Marco Giampaolo.


 

Komentara 7

DI
didajoza
11:09 23.06.2019.

Boban već ima u Milanu veliki talent iz U21 Halilović koji je pokazao sav svoj talent protiv Rumunja!! Gledao sam utakmicu i čekao kada če prestati dribljati i kada če dodati nekom točnu loptu a nažalost Gračan je to svee trpio dok nismo primili 4. gol, bravo vrliki TALENT!!

DH
dalibor.hren
09:33 23.06.2019.

Stvarno je čudno da Kovačić nije zabio niti jedan gol, kad je za reprezentaciju postigao nestvarnih 1!

JU
juma
11:45 23.06.2019.

Nije ovaj Milan vise klub koji bi bio izazov za Matea Kovacica. Covjek je u finalu Europa lige s tri predasistencije koje su razvukle obranu Arsenala bio najbolji igrac Chelsea, naravno uz E. Hazarda. To je sva istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije