Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDSKA PRESUDA
Povratak na članak

Zvone Boban kumu i bivšem poslovnom partneru mora isplatiti 815.000 kuna i kamate!

Presuda u ovom slučaju uslijedila je krajem prošlog tjedna nakon više tužbi i protutužbi Bobana i Eleza kao bivših poslovnih partnera u tvrtki Moja Zemlja sa sjedištem u Zagrebu kojoj su osnivači, ali i suvlasnici svjetski poznati nogometaši Paolo Maldini i Andrij Ševčenko

Komentari 14

DU
Deleted user
12:05 27.12.2016.

Hoće li i od njega ove razne moralne udruge trażiti da odstupi sa mjesta savjetnika predsjednika fife kao što to traże od Šukera,Mamića i Vrbanovića? Da podsjetim,Boban je pravomoćno kriv,a ovoj trojici još ništa nisu dokazali a kamoli osudili !

VL
DU
Deleted user
13:14 27.12.2016.

Boban je svoj ugled prokockao kod većine hrvatskog naroda kad je podržao Milanovića a kod onih koji su ga dobro poznavali znatno ranije.

VL
MA
magnum2013
15:11 27.12.2016.

Sad se vratimo malo vremenski unazad i sjetimo se aktivnosti Bobana, Šimića.......i još mnogih poštenjačina koji su skupljali potpise protiv vodstva Dinama, tražili izbore i puna usta im je bila o nezakonitosti i opljački u Dinamu. Nakraju Mamiće su vodali u lisicama kao male mede, a sad pogledajte koja je razlika između Bobana i nekog drugog koji je izvršio prijevaru. Velika je razlika jer Bobana nitko neće krivično goniti jer je "podoban", a u obrnutim slučajevima radi se drugačije. Sad moram naglasiti da to mislim o ovom Bobanu danas, a onim Bobanom prije kada sam i sam bio sudionik, ponosio sam se. O Šimiću neću trošiti vremena jer smo puno stvari ćuli također.Tko je gledao emisiju Provjereno mogao je vidjeti kako funkcionira Hrvatska. Bakica iz okolice Varaždina završila je u zatvoru ČETIRI dana jer nije naplatila dug od 100 (STO) kuna. Još jedamput se pokazuje da sitni lopovi završavaju u Lepoglavi, a ovi krupni nikad ne ugledaju sudnica ili možda odu guliti malo prehrambenih artikala. Hvala

VL
TO
tomo300ac
17:23 27.12.2016.

To je ta moralna vertikala hr nogometa. Potpisuje tajne ugovore, daje lažne iskaze na sudu, potpisuje ugovore za koje kaže da ih se nije namjeravao držati, iskazuje lažnu dobit kako bi od novaca tvrtke sebi isplaćivao osobne dugove. Ako jee Porezna bila tako revna kad se radi o Šukeru neka malo pročešlja i Bobanovu imovinu. Na koji način je početkom 90-ih bez ikakvih javnih natječaja dobio vrijedne poslovne prostore u centru Zagreba. Gdje je i na kojem računu završio novac od Bobanovog transfera u Milan. Sav novac je završio na austrijskom računu Bobanovog strica u vrijeme dok je hrvatska bila pred ratom, jugoslavija se raspadala a ovakvi lopovi poput Bobana su krali na veliko. Boban nije niakkav heroj niti moralna vertikala već običan ratni profiter.

VL
Avatar SilentWalker
SilentWalker
15:19 27.12.2016.

Jadno! Od heroja do lopova.

VL
YE
yelahiah
15:24 27.12.2016.

Tabu pitalica-Postoji li netko u Hrvatskoj da nije pronevjerio nesto-

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:19 27.12.2016.

Pravi Boban.

VL
AN
Andreeejjj
18:27 27.12.2016.

Cijela obitelj BOBAN-a je jakooo, jakooo pokvarena i ljigava, nažalost! Pa kaznio ga je već dragi BOG, supruga LEONARDA mu se jeb...cjeli brat, pa i sada!

VL
DH
dalibor.hren
16:15 27.12.2016.

Boban je moralna okomica prema središtu Zemlje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.