Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI GA KRITIZIRAJU
Povratak na članak

Zvone Boban konačno progovorio i otkrio u čemu je problem s Antom Rebićem

Hrvatski napadač nije nastupao ni pod Marcom Giampaolom, pod kojim je doveden, a ne nastupa ni sada kad je trener postao Stefan Pioli.

Komentari 3

Avatar doog_kool
doog_kool
14:25 17.12.2019.

Problem s Antom Rebicem je glava. Taj decko je jedine prave partije pruzao u Frankfurtu pod Nikom Kovacem i u Rusiji (ali to je iznimna situacija). Nije mi jasan njegov sklop u glavi koji ga je tjerao iz kluba u kojem je bio vazan igrac i imao zapazenu rolu u klub koji je totalno nestabilan i u ligu u kojoj je vec pokusao i nije prosao.

VL
ZC
zorro.cz
14:32 17.12.2019.

zvone, za mene nikad nisi bil niti igrač, niti čovjek. i ne zaboravljam tvoju ucjenu Dinamu kad si prijetil da buš otišel u Hajduk. A da hrvatska nije postala svjetski prvak u nogometu, zaslužni ste ti i ćiro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.