Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Charleston

Zvonarjeva i Stosur u borbi za naslov

Samantha Stosur
AFP
17.04.2010.
u 23:05

U finalu WTA turnira u Charlestonu, Family Circle Cupa, igrat će ruska tenisačica Vjera Zvonarjeva (22. igračica svijeta) i Australka Samatha Stosur (11. na WTA ljestvici).

Prva je plasman u finale izborila Zvonarjeva protiv Dankinje Caroline Wozniacki, prve nositeljice turnira i druge tenisačice WTA ljestvice, ali joj je posao bio znatno olakšan.

Naime, Wozniacki je kod zaostatka 5-2 u prvom setu bila prisiljena predati meč zbog ozljede gležnja desne noge. Dankinja se ozlijedila u sedmom gemu kada je kod jedne lopte proklizala i krivo stala.

- Mogla sam stajati na nozi, što je bilo dobro, ali nisam mogla trčati. Bilo je nemoguće mijenjati smjer i zato sam odustala od igre – objasnila je Wozniacki, koja je prošlog tjedna osvojila naslov u Ponte Vedra Beachu i u sjajnoj je formi igrala i u Charlestonu.

U drugom polufinalnom meču Samatha Stosur je sa 6-3, 7-6(2) savladala Slovakinju Danielu Hantuchovu i tako došla do treće pobjede u njihovu četvrtom međusobnom meču.

Stosur će u finalu tražiti svoj drugi naslov u karijeri, a Zvonarjeva 11. Dosad su međusobno igrale šest puta i uspješnija je Stosur s četiri pobjede.

WTA Charleston, polufinale:

Zvonarjeva (7) – Wozniacki (1) 5-2, predaja Wozniacki

Stosur (4) – Hantuchova (8) 6-3, 7-6(2)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije