Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVE POBJEGAO NAPOLIJU

Zvijezda PSG-a brutalno nagazila protivnika koji se 'pohvalio' posjekotinom

PSG Angers
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.03.2018.
u 20:04

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je igrao za Juve do 62. minute. Za Angers je cijeli susret igrao Mateo Pavlović.

U odgođenom susretu 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Atalantu 2:0 pobjegavši drugoplasiranom Napoliju na četiri boda prednosti.

Torinska stara dama je rutinski stigla do bodova, a golove za 12. uzastopnu ligašku pobjedu zabili su Gonzalo Higuain (29) i Blaise Matuidi (81).

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je igrao za Juve do 62. minute.

Utakmica između Juventusa i Atalante trebala se igrati 25. veljače, ali je odgođena zbog snijega.

Juve sada vodi na ljestvici sa 74 boda, četiri više od Napolija, dok je na trećem mjestu Roma sa 56 bodova. Atalanta je ostala na osmom mjestu sa 41 bodom.

U unaprijed odigranom susretu 31. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na Parku prinčeva pobijedio Angers 2:1 i sada ima čak 17 bodova više od drugoplasiranog Monaca.

PSG je stigao do pobjede premda je od 16. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Thiago Motta, koji je nagazio kapetana gostiju Thomasa i napravio mu veliku posjekotinu.

Oba gola za pariški sastav zabio je Kylian Mbappe (12, 25), dok je pogodak za goste zabio Toko Ekambi (75). Za Angers je cijeli susret igrao Mateo Pavlović.

PSG vodi na ljestvici sa 80 bodova, Monaco na drugom mjestu ima 63 boda, a zatim slijede Marseille sa 59 i Lyon sa 54 boda. Angers je ostao na 14. mjestu sa 32 boda, četiri više od zone ispadanja.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije