Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast
Povratak na članak

Zvijezda Barcelone odala priznanje herojima koji spašavaju Hrvatsku!

Požari su, nažalost, još uvijek prisutni, vatrogasci nemaju predaha, ali u teškim trenucima sigurno im poruke podrške daju dodatni motiv.

Komentari 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:15 20.07.2017.

lijepe so zelje Mandjukica, ali nazalost pozara ce biti sve vise i vise. I nema to nikakve veze s lose organiziranim vatrogascima, ni sa zatopljenjima i slicno.Nikoga ne cudi koliko su rijetki bili u proslosti, i kako su i bez Canaera bili brzo lokalizirani i gaseni?

VL
NE
Neufahrn
16:29 20.07.2017.

Hrvatske legende neka se odreknu place sto dobiju za tjedan dana i kupe vatrogasnu opremu i vatrogasna kola jer te pare kao donacije mogu skiniti sa poreza i opet nemaju nikakve stete a hrvatskim vatrogascima bi bila velika pomoc ,nemaju oni nista od hvale i kako su heroji itd to su gluposti nasih velikana i visestrukih multimilionera

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
05:17 20.07.2017.

Neka on kupi koji semafor četnicima a za Hrvatsku ću samo biti moralista ne sjećam se da je dodijelio nešto Hrvatskim klubovima, i kad dodjeli nešto bude po koja popljuvale lopta od 100 ili 200 kuna ali zato četnicima dodjeljuje semafor koji košta nekoliko desetina tisuća eura, Hrvatska je samo na riječima i kad igra pokupi honorar.

VL
BU
Budak
23:27 19.07.2017.

Sad cestita a prije par godina optuzio "hrvatske hooligane" da su ga napali na otoku i da u svojoj domovini nije siguran. Kasnije je policija dokazala da ga je zena gadala kamenom. To ti je pamet iz braka nogometasa i konbarke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.