Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro krenuo

Zvezda deklasirala Acu Petrovića u debiju za Lietuvos Rytas

aco petrović
Goran Stanzl/PIXSELL
20.12.2013.
u 20:36

Utakmica je bila nevažna za obje momčadi jer su već ranije izgubile šansu za plasman u drugu fazu natjecanja

Aco Petrović neće po dobrom pamtiti svoj debi u Lietuvos Rytasu. Njegov novi klub na svom je parketu u posljednjem kolu Eurolige dočekao Crvenu zvezdu te izgubio s čak 24 razlike. Gosti su pobijedili 99:75!

Utakmica je bila nevažna za obje momčadi jer su već ranije izgubile šansu za plasman u drugu fazu natjecanja, a Beograđani su se oprostili sa stilom.

Predvodio ih je sjajni Marjanović koji je postigao 25 koševa te ostvario 11 skokova.

Aco tako nije dobro krenuo na novom posuo, ali od početka je naglašavao da mu je puno važniji nedjeljni prvenstveni derbi protiv Žalgirisa.

>>Cedeviti sam doveo igrače na kojima se dobro zarađuje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije