Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODVIG NIJEMCA
Povratak na članak

Zverev svladao Đokovića i osvojio Rim!

Mladi je Nijemac postao najmlađi pobjednik u Foro Italicu od Rafaela Nadala koji je 2006. godine svoj prvi od sedam rekordnih naslova osvojio kao 19-godišnjak

Komentari 2

DU
Deleted user
22:19 21.05.2017.

Zver pojela Noleta ;) Pomak na deseto mjesto pojedinačne ATP ljestvice, trenutacno cetvrto mjeso na utrci za London, pa ako ovako nastavi najvjerojatnije ce 20-godišnji Zverev, kao jedini od #NextGenATP moci igrati i u Londonu :)

VL
DU
Deleted user
22:13 21.05.2017.

Tko zna koliko je ovo realno. Murray, Nadal i Čilić ispadnu ranije, a sad i Đoković. Roland-Garros je najvažniji predstojeći turnir, a sutra izlazi najnoviji ATP ranking. Federer je otkazao, pa se prema novom rankingu mogu prognozirat 32 nositelja grupaa i eventualni ždrijeb. Ne bi me čudilo da su Nadal, Čilić, Murray i Đoković svojim ispadanjima naštimali novu ranking listu, pa su tako mogli i eskivirat neugodne protivnike u trećem, četvrtom, pa i petom kolu Roland-Garrosa. Vidjeti ćemo kakav će biti ždrijeb.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.