Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedisciplina

Žužul priopćio Belleu odluku o kazni ispred svih igrača

Henri Belle (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
01.10.2012.
u 18:00

– Valja napomenuti da kazna nije određena zbog promašenog jedanaesterca, već zbog toga što je uopće pokušao izvesti udarac za koji je bio zadužen drugi igrač

Loš potez Henrija Bellea, koji je u dvoboju protiv Lokomotive samoinicijativno izveo jedanaesterac i promašio ga, nije prošao bez posljedica. Hitro je reagirao predsjednik Splita Slaven Žužul. Tijekom ponedjeljka sastao se s trenerom Tončijem Bašićem i odlučeno je da se Bellea novčano kazni.

 

– Belle će biti novčano kažnjen zbog nediscipline. Valja napomenuti da kazna nije određena zbog promašenog jedanaesterca, već zbog toga što je uopće pokušao izvesti udarac za koji je bio zadužen drugi igrač – prenio nam je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.

A Žužul ne bi bio Žužul da nije napravio i malu dramu. Za kaznu je Belleu priopćio u svlačionici, ispred svih suigrača i trenera. S obzirom na to da je Belle najplaćeniji Splitov igrač, nagađa se da Žužul nije bio blag. Zna se da kod oštrog predsjednika nema popusta. Kad se Žužul naljuti, onda se Park mladeži trese.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije