Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjeruju u pobjedu

"Žuti" u Podgorici traže pobjedu ostanka

Cibona Split, portal (1)
Marko Lukunić/Pixsell
08.03.2013.
u 11:10

- Bit će to teško gostovanja, pobjeda im puno znači za ulazak u Final four, ali i nama za osiguranje ostanka u ligi

Košarkaše Splita čeka jedno od onih gostovanja na kojemu nemaju što tražiti. Budućnost je apsolutni favorit u Podgorici, ali \"žuti\" se imaju pravo nadati iznenađenju.
- Bit će to teško gostovanja, pobjeda im puno znači za ulazak u Final four, ali i nama za osiguranje ostanka u ligi. Moramo biti agresivni u napadu, kvalitetni u obrani, možemo do pobjede - kaže Bruno Markulin.
Markulin je bio jedan od junaka trijumfa nad Širokim. Dvije sekunde prije kraja pogodio je tricu kojom je Split izborio produžetke.
- Taj koš je donio pobjedu, to je najbitnije. A meni je podigao sampouzdanje - mirno će Markulin.
A trener Mladen Erjavec dosta optimistično čeka taj dvoboj u Podgorici.
- Nadam se da ima budućnosti za nas. Dvije stvari su bitne, kontrola lopte i skoka. Budućnost je agresivna u skoku u napadu, godinama tako igra - rekao je Erjavec.
Nije želio kalkulirati, na put idu svi igrači. Mogao je iskusne lavove poput Vujčića i Vukušića osloboditi igranja, odmarati ih za domaći dvoboj protiv Radničkog.
- Nisam želio nikoga odmarati, imamo tri teške utakmice do kraja sezone, idemo na pobjedu u sve tri. Tražimo tu jednu pobjedu koja će nam donijeti ostanak u ligi - zaključio je Erjavec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije