Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primanje kod župana

Župan Komadina Faku obećao dovršenje biatlonskog centra

'za pokrij....03.03.2010. rijeka....zupan zlatko komadina sa suradnicima primio olimpijca jakova faka Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
02.03.2010.
u 14:26

Naš brončani olimpijac od Primorsko-goranske županije dobio je i novčanu nagradu od 40 tisuća kuna.

Župan primorsko-goranski Zlatko Komadina primio je brončanog olimpijskog biatlonca Jakova Faka. Osim prigodnih darova, župan Komadina Jakova je nagradio sa 40 tisuća kuna, a njegov klub Bjelolasicu sa 15 tisuća kuna.

– Čestitam na izvanrednom uspjehu! Očito su se naši sportaši predbilježili za osvajanje prvih medalja. Snježana Pejčić osvojila je prvu na ljetnim, a Jakov prvu na zimskim olimpijskim igrama – rekao je Komadina dodavši kako će županija nastaviti ulagati u nordijsko skijanje te da će se potruditi da se završi gradnja Biatlonskog centra Zagmajna u Mrkoplju.

– Medalja, Igre i doček iskustva su koja će mi ostati u trajnom sjećanju. Tek kad se vratite shvatite što ste napravili – rekao je Fak dodavši kako su na Zagmajni nužni pomoćni objekti, svlačionice i strelište te asfalt kako bi se i ljeti moglo trenirati. Hrvatske šume dobile su zeleno svjetlo od Vlade RH za EP šumara u nordijskom skijanju i to bi se trebalo 2013. održati u Zagmajni pa centar ima velike šanse da bude završen.

Ključne riječi

Komentara 3

FO
FOISZ
12:46 05.03.2010.

EU@Janez , bolje si ti gledaj \"svojo Tino\", za koju se čuje da prelazi u Italiju...

KA
kajinx
15:37 02.03.2010.

...\"centar ima velike šanse da bude završen\". Ne zvuči baš uvjerljivo.

OB
-obrisani-
16:35 02.03.2010.

Treba li Faku biatlonski centar u HR sada kada če nastupati za Sloveniju ? Ili če sve završiti onako po Hrvatski, da se najprije nešto obeča, onda se koristi susjedova dobrota i pomoč a ustvari je sve bila obmana i prevara več na početku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije